ΕΛΛΑΔΑ

Μάκης Πουνέντης: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο - «Το γέλιο σου θα μου λείψει περισσότερο»

Μάκης Πουνέντης: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο
O Μάκης Πουνέντης
Instagram / pounentism

Δύσκολες ώρες για το Μάκη Πουνέντη.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης περνά δύσκολες ώρες. Ο ίδιος μέσα από μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Instagram μίλησε για την ξαδέλφη του, Βίβιαν που έφυγε από τη ζωή.

«Έρχονται στη ζωή και αυτές οι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια για να πεις. Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να σιωπήσεις. Όμως εσένα, πώς να μην σε αποχαιρετήσω, αγαπημένη μου; Ο Θεός σε προίκισε με φως και με μια μεγάλη καρδιά που χωρούσε κάθε πρόβλημα, κάθε ανάγκη. Η αγκαλιά σου πάντα ανοιχτή για όλους. Η λάμψη και το ταπεραμέντο σου, δεν σε άφηναν να περάσεις απαρατήρητη όπου κι αν βρισκόσουν. Και αυτό το γέλιο σου. Αχ Βίβιαν, αυτό το γέλιο σου θα μου λείψει περισσότερο.

Ποτέ δεν ήμουν καλός με την απώλεια. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Όταν έχανα κάποιον που αγαπούσα πολύ, έβαζα τα δυνατά μου να συνεχίζω τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Όμως τώρα, Βίβιαν, θα ζω με την αγάπη που αφήνεις πίσω σου. Καλό Παράδεισο, αγαπημένη μου ξαδερφούλα», ήταν τα λόγια του Μάκη Πουνέντη για τη δύσκολη απώλεια που βιώνει.