ΕΛΛΑΔΑ

Πολεμικό Ναυτικό: «Κανένα από τα σενάρια δεν ισχύει» ξεκαθαρίζει ο πατέρας της 19χρονης

Πολεμικό Ναυτικό: «Κανένα από τα σενάρια δεν ισχύει» ξεκαθαρίζει ο πατέρας της 19χρονης

Θάνατος 19χρονης στο Πολεμικό Ναυτικό: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας. Τα σενάρια θανάτου οργιάζουν και ο πατέρας της παίρνει θέση διευκρινίζοντας ότι τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί

Αδιευκρίνιστος παραμένει μέχρι και σήμερα ο θάνατος της 19χρονης Θάλειας που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από το εκπαιδευτικό ταξίδι που πραγματοποίησε το Πολεμικό Ναυτικό στην Ιταλία.

Τα σενάρια για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας οργιάζουν με τον πατέρα της να θέλει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει. Δεν ξέρει κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι γονείς δεν ξέρουμε τίποτα».

Συνάδελφος του πατέρα της 19χρονης ανέφερε ότι οι γονείς ταξίδεψαν στη Νάπολη το γρηγορότερο δυνατό. «Ήταν μέσα στην αγωνία. Απλά μου είπε ότι φεύγω κατευθείαν για Ιταλία. Δουλεύαμε μαζί και έφυγε από τη δουλειά και πήγε στην Ιταλία», είπε χαρακτηριστικά.

Το Πολεμικό Ναυτικό ακόμα αναζητάει τα αίτια του θανάτου ενώ δύο στρατιωτικοί γιατροί και άνθρωπος από το προξενείο βρίσκονται από την αρχή δίπλα στους γονείς οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν ξαφνικά το παιδί τους.

«Μας είπαν για εξάνθημα στο πόδι και πυρετό»

Για το τραγικό μίλησε στο Mega o αδελφός της άτυχης Θάλειας αναφέροντας τα όσα γνώριζε η οικογένειά της για την εξέλιξη της υγείας της αδερφής του.

«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε ο αδελφός της άτυχης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα».

«Μας πήραν χθες (σ.σ προχθες) να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν εκεί» τόνισε για την εξέλιξη της υγείας της 19χρονης.

«Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως» συμπλήρωσε.

«Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή» κατέληξε μιλώντας για την αδικοχαμένη 19χρονη κοπέλα.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στην αιτία του θανάτου της.