ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Άγριος καβγάς μεταξύ ηλικιωμένων - «Όλες αυτές οι φάτσες είναι παράνομες»

Αλεξανδρούπολη: Άγριος καβγάς μεταξύ ηλικιωμένων - «Όλες αυτές οι φάτσες είναι παράνομες»

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Απαλό Αλεξανδρούπολης για την δημιουργία αγροτικής μονάδας. Αγρότες πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε διαμαρτυρία στο Άπαλο Αλεξανδρούπολης, η οποία αφορούσε τη δημιουργία αγροτικής μονάδας. Οι κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν στον χώρο που κατασκευάζεται η εγκατάσταση που προβλέπει την φιλοξενία 200-300 προβάτων, με σκοπό να εκφράσουν την αντίδρασή τους, καθώς στα 200 μέτρα είναι το σχολείο, στα 150 το νεκροταφείο και όπως οι ίδιοι λένε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τα ζώα, θα υπάρχει έντονη μυρωδιά, θα συγκεντρώνονται άγρια σκυλιά, όταν βρέχει θα φεύγουν ακαθαρσίες και τέλος θα υπάρξει κίνδυνος για την υγεία των παιδιών.

Μάλιστα απορούσαν πως δόθηκε η άδεια για να δημιουργηθεί αυτή η εγκατάσταση. Η ένταση ωστόσο ανέβηκε όταν έφτασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης της έκτασης, την οποία ενοικίασε στον άνθρωπο που έχει τα ζώα.

Εκτός από τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν οι άνδρες μεταξύ τους, ο ένας επιτέθηκε στον άλλον με αποτέλεσμα ο καβγάς να βγει εκτός ορίων.