ΕΛΛΑΔΑ

Πολεμικό Ναυτικό: Η 19χρονη μοιράστηκε χάμπουργκερ με φίλη της – Τροφική δηλητηρίαση στη Τυνησία

Πολεμικό Ναυτικό: Η 19χρονη μοιράστηκε χάμπουργκερ με φίλη της –  Τροφική δηλητηρίαση στη Τυνησία

 Πολεμικό Ναυτικό: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που είχε ταξιδέψει στην Τυνησία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί το ίδιο φαγητό και συγκεκριμένα το ίδιο μπέργκερ με μια φίλη της που και αυτή υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Η δόκιμος μαζί με την παρέα της επισκέφθηκαν γνωστή αλυσίδα fast food στην Τυνησία.

Εκεί η 19χρονη μοιράστηκε το φαγητό της με μια φίλη της ενώ όταν επέστρεψαν στον καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρίσκεται στη Νάπολη όπου έδεσε το καράβι ενώ Ιταλοί ιατροδικαστές διενεργούν την νεκροψία – νεκροτομή για να μπορέσουν να καταλάβουν τι συνέβη και έχασε τη ζωή της η 19χρονη δόκιμος.

Η Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αναρρώσει από κορονοϊό και είχε περάσει πέντε μέρες καραντίνα στον πλοίο. Στο εν λόγω εστιατόριο στην Τυνησία πήγε, αφού πρώτα είχε αρνητικό τεστ.

«Κανένα από τα σενάρια δεν ισχύει» ξεκαθαρίζει ο πατέρας της 19χρονης

Τα σενάρια για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας οργιάζουν με τον πατέρα της να θέλει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει. Δεν ξέρει κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι γονείς δεν ξέρουμε τίποτα».

Συνάδελφος του πατέρα της 19χρονης ανέφερε ότι οι γονείς ταξίδεψαν στη Νάπολη το γρηγορότερο δυνατό. «Ήταν μέσα στην αγωνία. Απλά μου είπε ότι φεύγω κατευθείαν για Ιταλία. Δουλεύαμε μαζί και έφυγε από τη δουλειά και πήγε στην Ιταλία», είπε χαρακτηριστικά.

Το Πολεμικό Ναυτικό ακόμα αναζητάει τα αίτια του θανάτου ενώ δύο στρατιωτικοί γιατροί και άνθρωπος από το προξενείο βρίσκονται από την αρχή δίπλα στους γονείς οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν ξαφνικά το παιδί τους.