ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - «Εκκλησία των Εθνών»: Αμετανόητοι οι ψευτοεξορκιστές - Επέστρεψαν με νέα τελετή

Εκκλησία των Εθνών
Αμετανόητοι οι ψευτοιερείς
Intime News

«Θα συνεχίσει κανονικά η "Εκκλησία", δεν μπορεί να σταματήσει για κανένα λόγο», δήλωσε ο ψευτοιερέας

Θα συνεχίσει τους ψευτοεξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει αμετανόητος ο «ιερέας» και αρχηγός της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών». Ο ίδιος μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε πανηγυρίσει την σύλληψή του υποστηρίζοντας ότι έγινε στο όνομα του Χριστού.

«Θα συνεχίσει κανονικά η "Εκκλησία", δεν μπορεί να σταματήσει για κανένα λόγο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο MEGA, ενώ συμπλήρωσε ότι «τα καλύτερα έρχονται».

Μέσω των εξορκισμών που πραγματοποιεί -όπως υποστηρίζει ο ίδιος-, απελευθερώνει τους πιστούς από τους δαίμονες, θεραπεύει τον καρκίνο, τα κατάγματα, την πίεση, ακόμη και το ζάχαρο. Όλα όμως φυσικά με το αζημίωτο…

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία γυναίκας που συμμετείχε σε τελετή της αίρεσης: «Περνάει αυτό το καλαθάκι για την εισφορά, εγώ θεώρησα, λέω: «δεν βαριέσαι» και έβαλα ένα 50άρι. Έδωσα 50 ευρώ, γιατί λέω έκανα τόσο ταξίδι, δεν βαριέσαι».

– Άλλοι άνθρωποι βάζανε παραπάνω χρήματα;

-Μπορεί και χιλιάρικα. Ο άλλος όταν ελπίζει και έχει δει ένα σωρό βίντεο και έχει καρκίνο και ελπίζει ότι θα θεραπευτεί, δεν τον ενδιαφέρουν εκείνη την ώρα τα λεφτά.

H ίδια γυναίκα είχε καταφύγει στον ψευτοεξορκιστή για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Μου είπαν ψέματα ότι έχουν γιατρό και βλέπω μια κοπέλα έρχεται, λέω: «αυτή είναι η γιατρός;» και μου σκουντάει η μάνα του Χάρη μου λέει: «αυτή είναι αρραβωνιαστικιά του Χάρη, είναι νοσοκόμα». Μόνη της τα έλεγε η γυναίκα. Μου λέει «τα παραλένε, τι γιατρός;». Την πάτησε (τη γνωμάτευση γιατρού) αυτή στο ίντερνετ για να δει τι είναι. Αφού δεν ήξερε, της λέω: «τι μου κάνεις τώρα την γιατρίνα;». Και με πήρανε με κακό μάτι από εκείνη τη στιγμή».

Παρά τη σφράγιση του χώρου από την αστυνομία, η οργάνωση τοποθέτησε δική της ανακοίνωση αναφέροντας ότι «οι συναθροίσεις αναβάλλονται λόγω κατασκευαστικών έργων».