ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Εύοσμο: Σοβαρή καταγγελία για εμπρησμό - «Υπάρχει βίντεο», λέει ο δήμαρχος

Φωτιά εύοσμος
Σε σοβαρές καταγγελίες, έχει προχωρήσει ο αντιδήμαρχος Κορδελιού
grtimes.gr

«Θα πάρει φωτιά και θα… κλαίτε», φέρονται να είχαν πει οι δράστες στους εργαζομένους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σε σοβαρές καταγγελίες, έχει προχωρήσει ο αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής, αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε χωματερή της περιοχής.

Ο αντιδήμαρχος υποστηρίζει ότι η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό τονίζοντας μάλιστα πως «υπάρχει βίντεο που δείχνει και τη Δευτέρα (29/8), αλλά και σήμερα, άτομα να βρίσκονται στο σημείο και να βάζουν φωτιά».

Σύμφωνα με το grtimes.gr οι υπάλληλοι του δήμου είχαν δεχθεί κατά το προηγούμενο διάστημα, απειλές πως το μέρος θα καεί. «Θα πάρει φωτιά και θα… κλαίτε», φέρονται να είχαν πει οι δράστες στους εργαζομένους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, όπως ανέφερε ο κ. Δεμερτζής.

«Συνεννοηθήκαμε με την Αστυνομία προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι περιπολίες, θα πραγματοποιήσουμε κοινές δράσεις και με την Ασφάλεια, προκειμένου να αποφευχθεί νέα πυρκαγιά», επισήμανε σήμερα ο αντιδήμαρχος.

Σύμφωνα με τον κ. Δεμερτζή, σήμερα κάηκαν έπιπλα τα οποία βρίσκονταν στο σημείο, ωστόσο «το οικόπεδο θα “αδειάσει” με διαδικασίες του κατεπείγοντος, καθώς έχει ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια ο διαγωνισμός για τη μίσθωση άλλου οικοπέδου, προκειμένου να μεταφερθούν εκεί τα αντικείμενα».