ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Με τον φόβο ζει η 29χρονη - «Εννέα χρόνια κακοποιούμαι και μπροστά στα παιδιά μου»

Θεσσαλονίκη:  Με τον φόβο ζει η 29χρονη - «Εννέα χρόνια κακοποιούμαι και μπροστά στα παιδιά μου»
29χρονη κακοποιείται εννέα χρόνια από τον σύζυγό της. Κραυγή αγωνίας. Φοβάται για τη ζωή της

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή της 29χρονης που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Στην απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 29χρονη στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη (1/9) το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελοδικείο καταδίκασε τον άνδρα με ποινή φυλάκισης ενός έτους. Το Δικαστήριο είπε να εκτιθεί η ποινή του, όμως και αυτή, όπως και οι προηγούμενες επτά ποινές, έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου.

Η εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την οποία ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της.

Η 29χρονη μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και περιέγραψε τον εφιάλτη που βιώνει.

«Η αστυνομία λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Οχτώ φορές έχει γίνει αυτό και είναι πάλι έξω. Δεν μας προστατεύει το κράτος, είναι απίστευτο. Εννέα χρόνια κακοποιούμαι και μπροστά στα παιδιά μου. Δύο φορές μου έχει σώσει τη ζωή μου ο γιος μου και δύο η αδερφή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας ο εν διαστάσει σύζυγό της την καλεί ακόμα τηλέφωνο. «Μέχρι και χθες με πήρε τηλέφωνο και με απείλησε και με ρωτούσε γιατί δεν του δίνω τα παιδιά. Έχω μέτρα εναντίον του και οι δικαστές έχουν δώσει εντολή να παίρνει τα παιδία κάθε Σαββατοκύριακο. Πώς του δίνουν το δικαίωμα αυτό; Δεν έχει σπίτι να κρατάει τα παιδιά, κοιμούνται κάτω στο πάτωμα στα χαρτόνια».

Η ίδια, όπως είπε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, έχει προσφύγει και στον εισαγγελέα ανηλίκων ενώ ανατριχιάζει η δήλωσή της: «Φοβάμαι να πάω σπίτι μόνη μου, μπορεί να είναι από κάτω και να μου κάνει κάτι».