ΕΛΛΑΔΑ

Allou Fun Park: Νέα καταγγελία για τραυματισμό στο τρενάκι «Δεν κινήθηκα νομικά γιατί με εκφόβισαν»

Allou Fun Park: Νέα καταγγελία για τραυματισμό στο τρενάκι «Δεν κινήθηκα νομικά γιατί με εκφόβισαν»
Νέα καταγγελία για το τρενάκι του Allou Fun Park
INTIME

Allou Fun Park: Ο κύριος Γιώργος μιλάει για τον τραυματισμό του στο τρενάκι αλλά και τον εκφοβισμό που δέχθηκε από τους υπεύθυνους της επιχείρησης

Δεν είναι μόνο τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν στο Allou Fun Park και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο MEGA, όπου ο κύριος Γιώργος εξομολογείται ότι τον Δεκέμβριο του 2021 στο τρενάκι του λούνα παρκ, είχε και ο ίδιος μια περιπέτεια που του δημιούργησε σοβαρούς τραυματισμούς.

«Από την αρχή της πορείας του τρένου, είχαμε προβλήματα. το βαγονέτο κόλλησε κάποια στιγμή….στην πρώτη στροφή νιώσαμε έναν κραδασμό και ένα γκελ, όπως σε ένα απότομο φρενάρισμα» περιέγραψε ο κ. Γιώργος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο ίδιος καθόταν μπροστά, χτύπησε στον θώρακα και έσπασε δύο δόντια προκαλώντας μεγάλη αιμορραγία. Σημειώνεται ότι οι ζώνες ασφαλείας σε κάποια βαγόνια του τρένου όπως περιγράφει ο κ. Γιώργος είναι σε «άθλια κατάσταση» και οι αγκράφες δεν κουμπώνουν.

Ωστόσο η επιχείρηση δεν στάθηκε στον τραυματία. «Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνεις» ήταν η απάντηση των υπευθύνων στον κ. Γιώργο, οι οποίοι μάλιστα τον εκφόβισαν ώστε να μην κάνει μήνυση λέγοντάς του πως «θα μπλέξει».