Τροχαίο στην Ερέτρια: Πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων με ανατροπή - Δύο τραυματίες

Ένα κινηματογραφικό ατύχημα με σύγκρουση δυο Ι.Χ αυτοκινήτων τα οποία ανατράπηκαν το βράδυ της Τετάρτης (15/9) στο Μύλος Κάμπιγκ στην Ερέτρια με τον τραυματισμό και των δυο οδηγών.

Τροχαίο στην Ερέτρια: Πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων με ανατροπή - Δύο τραυματίες
eviathema.gr
1'

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο πρώτος οδηγός του ενός Ι.Χ Πακιστανικής καταγωγής ερχόταν από την Ερέτρια με κατεύθυνση τη Χαλκίδα και ο δεύτερος κατευθυνόταν από τη Χαλκίδα προς την Αμάρυνθο όπου μένει.

Στην στροφή του Μύλος Κάμπιγκ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο του αντίθετου ρεύματος με οδηγό τον Αμαρύνθιο.

Ο δρόμος μετατράπηκε σε κινηματογραφικό σκηνικό με τα δυο αμάξια να αναποδογυρίζουν και να σέρνονται για πολλά μέτρα στην άσφαλτο.

Ακολούθησε πανικός και κινητοποίηση του Α.Τ. Ερέτριας, ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και εθελοντών της ομάδας διάσωσης Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. (Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας) που έφτασαν στο σημείο.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το γεγονός ότι τα δυο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δυο οδηγοί γλίτωσαν σαν από θαύμα.

Aκολούθησε η επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας με την συνδρομή των αστυνομικών και των εθελοντών της ΕΣΔΔΕ στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας Ερέτριας.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή