ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: Απειλούσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του - «Θα σε σφάξω σήμερα»

Σαντορίνη: Απειλούσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του - «Θα σε σφάξω σήμερα»

Ανατριχίλα προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ακούγεται ο 29χρονος να απειλεί την 31χρονη γυναίκα.

Σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης με θύμα μια 31χρονη από τη Σαντορίνη, την οποία απειλούσε να σκοτώσει ο 29χρονος πρώην σύντροφός της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η 31χρονη κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στον πρώην σύντροφό της, έπειτα από κακοποίηση. Στη συνέχεια, η κοπέλα έφυγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, ώσπου το περασμένο Σάββατο έπεσε ξανά θύμα βίας. Ο πρώην σύντροφός της ήθελαν να συνευρεθούν και όταν εκείνη του είπε πως δεν θέλει, διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της.

Η κοπέλα κατέγραψε σε βίντεο τα όσα συνέβησαν στο οποίο ο 29χρονος ακούγεται να την απειλεί μέχρι ότι θα τη σκοτώσει. Ύστερα η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης για να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση.

Ωστόσο, ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή. Οδηγήθηκαν μαζί στο πρωτοδικείο Νάξου ενώ χθες Δευτέρα (19/9) πήγαν στο αυτόφωρο και πήραν αναβολή μέχρι την Τέταρτη.

«Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω, θα σου κόψω το λαρύγγι», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο 29χρονος και συνεχίζει να εκτοξεύει τις απειλές του στην κοπέλα: «Σήμερα, θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω»…