ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό περιστατικό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσοκόμα έπαθε ηλεκτροπληξία

Κρατικό Νίκαιας
Σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Intime News

Η νοσοκόμα έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια που βρίσκονται εκτεθειμένα σε θάλαμο COVID

Σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου μια νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία.

Η 40χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια.

Όσο βρισκόταν εκεί η νοσηλεύτρια χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς ο θάλαμος είναι και πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Η γυναίκα, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, είναι υπό παρακολούθηση, καθώς δεν ήταν απλό περιστατικό. Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο πρέπει να μείνει υπό παρακολούθηση 48 ώρες.

Για σοβαρές ελλείψεις και φθορές στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Νίκαιας, οι οποιες θέτουν σε κίνδυνο εργαζόμενους και ασθενείς κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, κάνοντας παράλληλα λόγο για ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου.

«Πόσα τραγικά και επικίνδυνα συμβάντα πρέπει να συμβούν στο Νοσοκομείο Νίκαιας για να επιληφθεί το Υπουργείο Υγείας την ακατάλληλη διοίκηση του.

Χθες πρωί στον επικίνδυνο χώρο που νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊός παρά λίγο να χάσουμε νοσηλεύτρια από ηλεκτροπληξία. Νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου».

«Ένας ακατάλληλος θάλαμο 14 κλινών χωρισμένος με μποξ έχει μετατραπεί σε κλινική και νοσηλεύονται τα περιστατικά κορονοϊός. Με μία νοσηλεύτρια στη βάρδια. Όλοι οι φορείς του νοσοκομείου ανέφεραν στη διοίκηση ότι είναι άκρως ακατάλληλος χώρος. Οι πρίζες διαλυμένες. Η τεχνική υπηρεσία το έχει επισημάνει επανηλλειμένως. Τίποτα. Πήγε να ανάψει το φως η συνάδελφος επικουρική νοσηλεύτρια και έπαθε βαριά ηλεκτροπληξία. Επιτέλους να παρέμβει το Υπουργείο Υγείας», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος