ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Αργιανίδης: Ο λόγος νοσηλείας στο Δρομοκαΐτειο - Οι δηλώσεις των συμπαικτών του στο Survivor

Πάνος Αργιανίδης: Ο λόγος νοσηλείας στο Δρομοκαΐτειο - Οι δηλώσεις των συμπαικτών του στο Survivor
Στο Δρομοκαΐτειο ο Πάνος Αργιανίδης
GLOMEX

Ο Πάνος Αργιανίδης νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο μετά από όσα συνέβησαν στα ΕΛΤΑ του Κρυονερίου. Οι πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, Ελένη Δάρρα και Γιώργο Χρανιώτη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, νοσηλεύεται από χτες το μεσημέρι στο δωμάτιο επειγόντων περιστατικών στο Δρομοκαΐτειο.

Ο Πρόεδρος εργαζομένων Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιάννακος μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και ενημέρωσε ότι ο μάνατζερ ράγκπι λαμβάνει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και πως είναι αρκετά συνεργάσιμος με τους γιατρούς.

«Συνομίλησε με τους γιατρούς και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από ψυχική νόσο και εισήχθη σε τμήμα οξέων περιστατικών του Δρομοκαϊτείου. Σήμερα είναι καλά στην υγεία του, συνεργάζεται με τους γιατρούς και παίρνει την ενδεδειγμένη αγωγή για να γίνει καλά και να πάει σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο Πάνος Αργιανίδης είπε στους γιατρούς ότι βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για περισσότερο από 12 ώρες και πώς το στρες και η παρατεταμένη πίεση στη δουλειά, τον οδήγησαν σε αυτές τις πράξεις.

Ο πρόεδρος πρόσθεσε «Ο άνθρωπος αυτός επικαλούνταν προβλήματα με τη δουλειά του και όχι με το συγγενικό του περιβάλλον, που όπως φαίνεται υπάρχει ένα δέσιμο και αγάπη».

Τι δήλωσαν οι πρώην συμπαίκτες του

Η Ελένη Δάρρα, πρώην παίκτρια Survivor, είπε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να πάρω θέση, εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα για τον άνθρωπο που έχω συναναστραφεί είναι ότι όντως είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, είναι ένα καλός άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ και ευγενέστατος. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη και ήρθε σε αυτή την κατάσταση αλλά έχει πολλούς ανθρώπους δίπλα του και αν είναι από εξωγενείς παράγοντες ελπίζω να το αντιληφθεί άμεσα και να πάνε όλα καλά».

Ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σειρά του δήλωσε: «Εύχομαι να γίνει καλά το παιδί και να πάνε όλα καλά»

Δίπλα του οι συγγενείς του

Ο κος Γιαννάκος μεταξύ των άλλων δήλωσε πως δίπλα στον ασθενή είναι συνέχεια ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας αλλά και ο αδερφός του. Από την αρχή του είχαν συστήσει την ιατρική βοήθεια. «Ο ασθενής προσήλθε χτες το μεσημέρι με τον πατέρα του, που είναι ιερέας, και με τον αδελφό του, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Δρομοκαϊτείου. Ήταν συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί και οι τρεις. Είναι ταραγμένοι αλλά είναι πάρα πολύ ευγενικοί και συνεργάσιμοι άνθρωποι. Μακάρι όλοι οι συγγενείς- συνοδοί των ασθενών έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Αργιανίδης: Με χλωρίνη προσπαθούσε να απομακρύνει τους αστυνομικούς

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης, που ταμπουρώθηκε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης, που ταμπουρώθηκε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου