ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε γυναίκα - Συγκλονιστική μαρτυρία

Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε γυναίκα - Συγκλονιστική μαρτυρία

Καλαμάτα: Σοκάρει το βίντεο από την άγρια επίθεση αδέσποτων σε νεαρή γυναίκα

Βίντεο από την πρόσφατη επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα που οδηγούσε μηχανή στην Καλαμάτα έφερε στο φως της δημοσιότητας o Alpha.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που η μηχανή της γυναίκας σέρνεται στο έδαφος ενώ τρομαγμένο φαίνεται και ένα σκυλί.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της με τους περίοικους να σπεύδουν να τη βοηθήσουν . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα επανήλθε μέσα στο ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν η γυναίκα επέστρεφε από τη δουλειά της με τη μηχανή της, δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε κόψει ταχύτητα πλησιάζοντας στο φανάρι για να στρίψει. Αγέλη αδέσποτων σκυλιών την έριξαν κάτω και άρχισαν να την δαγκώνουν, με αποτέλεσμα να πέσει από τη μηχανή.

Δείτε το βίντεο:

Η Έφη Παναγάκη, το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τριπόλεως και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Πονάω πάρα πολύ. Εμένα έγινε στην Ηρώων Πολυτεχνείων στην Νέα είσοδο Καλαμάτας. Όταν τέλειωσα την εργασία μου κατά τις 10 παρά με 10, πήρα τη μηχανή μου για να πάω προς την οικία μου. Ενώ περνούσα το φανάρι, είδα τα δύο σκυλιά πολύ αγριεμένα να έρχονται προς το μέρος μου. Προσπάθησα να τα αποφύγω, βέβαια πάντα με το σκεπτικό να μην τα τραυματίσω. Έκανα έναν ελιγμό και έγινε αυτό που έγινε» ανέφερε στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Όταν έπεσα από τη μηχανή μου όρμησαν τα σκυλιά. Το θέμα δεν είναι αν με δάγκωσαν ή όχι το θέμα είναι ότι θα οδηγηθώ σε επέμβαση. Το τραύμα που έχω στα ζυγωματικά, το σημείο είναι σπασμένο, πάνω από τα φρύδια μου σπασμένο, η αριστερή μου πλευρά πονάει όλη πάρα πολύ. Είναι από το πέσιμο. Φορούσα και κράνος, μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», συμπλήρωσε η κ. Παναγάκη.