ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν όταν ήταν 15 χρονών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν όταν ήταν 15 χρονών
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
GLOMEX

Η κολλητή φίλη της Καρολάιν αποκαλύπτει: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είχε στείλει χυδαίο μήνυμα... Ήμασταν 15 χρονών τότε»

Η φίλη της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αποκάλυψε ένα αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος κατάγεται και αυτός από την Αλόνησσο όπως και η άτυχη Κάρολαϊν, σύμφωνα με μαρτυρία της φίλης της, της είχε στείλει μήνυμα χυδαίο όταν ήταν σε ηλικία 15 χρονών, με το οποίο της ζητούσε να πάνε μαζί για κατάδυση.

Η κοπέλα μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Παναγιωτόπουλος ήταν γνωστός στο νησί ως «γλοιώδης άνθρωπος». Η Καρολάιν είναι άγνωστο αν απάντησε ποτέ στο μήνυμά του, πάντως σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε η φίλη της, εκείνη γελούσε γνωρίζοντας τι είδους άνθρωπος είναι.

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα», είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Παναγιωτόπουλο και το συγκεκριμένο συμβάν: «Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός».

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έστειλε εξώδικο στους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται μαζί του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος είδε τον εαυτό της στα ροζ βίντεο του παρουσιαστή