ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου πατριού για ασέλγεια στην 13χρονη

Κρήτη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου πατριού για ασέλγεια στην 13χρονη
Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
Pixabay

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (27/9) ο 46χρονος πατριός που συνελήφθη μετά την καταγγελία της 13χρονης θετής του κόρης ότι την βίαζε επί δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό στον 46χρονο από την Κρήτη, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το 13χρονο παιδί εδώ και δύο χρόνια βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος άνδρας έχει δύο παιδιά με την σύζυγο του και μητέρα της 13χρονης από προηγούμενο γάμο.

Η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε τα όσα ζούσε σε εκπαιδευτικό κάνοντας όμως λόγο ότι πρόκειται για φίλη της. Εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τελευταία φορά που κακοποιήθηκε ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου κι ενώ η μητέρα του κοριτσιού είχε γεννήσει πριν λίγες ημέρες. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Μία ημέρα αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο ενώ το 13χρονο παιδί διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο αλλά και από ιατροδικαστή ενώ ελήφθη και βιολογικό υλικό.

Η μητέρα της κοπέλας, Αλβανικής καταγωγής, αρνείται να πιστέψει τα όσα κατήγγειλε το παιδί της.