ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: «Φοβάμαι ότι θα με αποτελειώσει ο σύζυγός μου» - Συγκλονίζει η μαρτυρία 38χρονης

Βούλα: «Φοβάμαι ότι θα με αποτελειώσει ο σύζυγός μου» - Συγκλονίζει η μαρτυρία 38χρονης
Pixabay

Βούλα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μιας 38χρονης γυναίκας παρουσίασε το Mega, την οποία χτύπησε στο κεφάλι με βαριοπούλα ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Μια γυναίκα που γλίτωσε από τα χέρια του την τελευταία στιγμή και κατέληξε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η περιγραφή της για τα όσα έζησε, σοκάρουν.

«Έκανα υπομονή 16 χρόνια. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, βρήκα τη δύναμη να τον χωρίσω, αλλά εκείνος έκανε πράξη τις απειλές του από τα παλιά: ‘Αν με χωρίσεις, θα σε σκοτώσω’. Μετά τη διάσταση άρχισε να με παρακολουθεί. Μου έστησε ενέδρα την ώρα που πήγαινα στη δουλειά μου. Με αιφνιδίασε. Μπήκε στο αμάξι μου από την πόρτα του συνοδηγού και μου είπε: ‘Κάτσε να σου δώσω κάτι’ και τότε έβγαλε την βαριοπούλα και άρχισε να με χτυπά με μανία στο κεφάλι και το στήθος».

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Βούλας στην Αττική.

«Δε με άφηνε να δω τα παιδιά»

Ο 45χρονος άνδρας δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό.

«Δεν ήθελε να βλέπω τα παιδιά. Με έβριζε συνέχεια, μου φώναζε. Εκείνη τη μέρα πήγα να δω τα παιδιά πριν από το σχολείο αλλά δεν τα πρόλαβα. Πήγα να μπω στο αυτοκίνητο να φύγω, αλλά η πρώην σύζυγός μου άρχισε να φωνάζει, να με σπρώχνει και να μου λέει ότι δεν έχω δουλειά με τα παιδιά. Άρχισα να την σπρώχνω κι εγώ. Μπήκα στο αυτοκίνητό της να την ηρεμήσω και τότε μου είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί υπήρχε άλλο πρόσωπο».

Ένοχος αλλά ελεύθερος

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, μετά από 15 αναβολές και διακοπές καταδικάστηκε εν τέλει σε 9 χρόνια φυλάκιση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και το εφετείο, με τη γυναίκα, όπως περιγράφει η ίδια, να έχει γλιτώσει τον θάνατο από τύχη.

«Με μετέφερε στη θέση του συνοδηγού. Έβαλε μπροστά και άρχισε να με χτυπάει ξανά. Έχασε όμως, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τότε μαζεύτηκαν περαστικοί και με έσωσαν. Εκείνος εξαφανίστηκε κι εγώ κατέληξα με εγκεφαλική αιμορραγία και βαρύτατες κακώσεις στο νοσοκομείο. Από τότε φοβάμαι για τη ζωή μου καθημερινά. Παρ’ ότι καταδικάστηκε, είναι ελεύθερος ως το εφετείο. Είμαι σε πανικό. Φοβάμαι ότι θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά».

Ο 45χρονος άνδρας εμφανίζεται μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.

«Θόλωσα. Τρελάθηκα. Την χτύπησα με το σφυρί που κρατούσα στο χέρι. Ήθελα να την τρομάξω. Ήμουν θυμωμένος. Χάλασε την οικογένειά μας. Δεν ήθελα να της κάνω κακό. Δεν θυμάμαι ακριβώς πού την χτύπησα. Νομίζω στο κεφάλι και τα χέρια. Με χτύπησε και αυτή. Παλέψαμε. Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και έπεσε σε κολωνάκια. Βγήκα και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν σε σύγχυση. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ζητάω συγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου».

Μια υπόθεση που εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό έξι χρόνια μετά, με τον δράστη να κρίνεται ένοχος αλλά να αφήνεται ελεύθερος και τη συνέχεια να αναμένεται στο εφετείο.

Δείτε το βίντεο του Mega