ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνειούπολη - Μητέρα απαχθέντα: Απείλησαν με πιστόλι το παιδί, μαχαίρωσαν τον σύζυγό μου

Πολυτεχνειούπολη - Μητέρα απαχθέντα: Απείλησαν με πιστόλι το παιδί, μαχαίρωσαν τον σύζυγό μου
Η μητέρα μίλησε και για το ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής ομάδας, τον 30χρονο Αλβανό
Intime News

Για τον τρόμο που είχε ζήσει η οικογένειά της από τους επικίνδυνους κακοποιούς που είχαν εγκατασταθεί στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου, μίλησε η μητέρα του 17χρονου ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής

«Κάθε μέρα που περνάει, αυτά τα χρόνια, είναι στη σκέψη μας αυτό το γεγονός. Το περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει γιατί έχω εμπιστοσύνη στην αστυνομία. Νιώθω ανακούφιση γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον αυτός που τραυματίστηκε θα φυλακιστεί», δήλωσε η μητέρα του 17χρονου.

Η ίδια μίλησε και για το ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής ομάδας, τον 30χρονο Αλβανό ο οποίος θεωρείται σκληρός κακοποιός με τέσσερα εντάλματα σύλληψης εναντίον του.

Εξιστορώντας τα όσα τραγικά βίωσε ο ανήλικος, τότε, γιός της είπε στην εκπομπή ότι το παιδί γύρναγε σπίτι με τα πόδια στις 11 το βράδυ, έξω από την φοιτητική εστία του ζωγράφου στην Ούλωφ Πάλμε. Ξαφνικά, ένας του έβαλε μια κουκούλα στο κεφάλι, τον πέταξε μέσα στον χώρο της φοιτητικής εστίας και από εκεί τον φόρτωσαν σε ένα πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που στην Πολυτεχνειούπολη, το χτύπησαν με το παιδί πάρα πολύ άσχημα για να πει που μένει. Του πήραν τα κλειδιά καιμπήκαν στο σπίτι μαζί την νύχτα με τα κλειδιά».

Όλο αυτό το διάστημα της ληστείας ο 17χρονος παρέμενε δεμένος σε δέντρο και τον φυλούσαν δύο μέλη της συμμορίας μέχρι να επιστρέψουν οι συνεργοί τους από την οικία της οικογένειας που ήταν ο επόμενος τους στόχος.

«Τα πήραν όλα. Μας είπαν ότι έχουν το παιδί μας. Μας χτύπησαν πολύ άσχημα, ειδικά το σύζυγο μου», δήλωσε η κ. Παπαδάκου, όντας πια ανακουφισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ οι αναγνωρίσεις των δραστών είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή της απαγωγής και της κλοπής. «Το αυτοκίνητο τους το άφησαν φεύγοντας γιατί πανικοβλήθηκαν, γιατί ως σύζυγος μου τους κυνήγησε. Το αυτοκίνητο δεν ήταν κλεμμένο και μέσα υπήρχαν μπουκάλια με νερό, γόπες από τσιγάρα» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν τους είχε συλλάβει νωρίτερα η αστυνομία εφόσον γνώριζε ποιοι είναι οι δράστες η μητέρα του απαχθέντα δήλωσε ότι «δεν τους πιάσανε γιατί ήταν στο άσυλο του Πανεπιστημίου. Δεν επιτρεπόταν να μπει η αστυνομία μέσα».

Όπως τόνισε όλο αυτό το διάστημα η ΕΛΑΣ είχε συλλάβει 6 μέλη της πολυπληθούς συμμορίας που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των φοιτητών αλλά και των κατοίκων της περιοχής του Ζωγράφου.

Σχετικές ειδήσεις:

Πολυτεχνειούπολη: Πώς η συμμορία έκανε το «face control» - «Ξέρω ότι είσαι της Ασφάλειας»

Πολυτεχνειούπολη: Ποινική δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στους 23 από τους 32 συλληφθέντες

Πολυτεχνειούπολη: Πώς δρούσε η αστυνομικός - πληροφοριοδότης