ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Καβάλα: Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα με έναν 56χρονο να πυροβολεί τη γυναίκα του και το 1,5 ετών παιδί του, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Καβάλας, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, από την απίστευτη τραγωδία που συντελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (30/09). Ένας 56χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του, πριν βάλει τέλος και στη δική του ζωή…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του και το 1,5 ετών παιδί τους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορέις αναφέρουν πως ο άνδρας είχε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει συζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού. Μάλιστα, φέρεται να πήρε τη γυναίκα και το παιδί σε ένα κτήμα, κι εκεί την πυροβόλησε, το ίδιο έκανε και με το 1,5 ετών παιδάκι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του...

Η αστυνομία έχει σπεύσει στο χωριό Λεκάνη, όπου έγινε το τραγικό συμβάν, κι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση.

Το διπλό φονικό και η αυτοκτονία, ήρθαν να συνταράξουν την τοπική κοινωνία λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 52χρονου άνδρα στη Χρυσούπολη από έναν 25χρονο, πρώην συνάδελφό του.

Σχετικές ειδήσεις

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 25χρονος για τη δολοφονία του 52χρονου στην Χρυσούπολη

Φονικό στην Καβάλα: Στον ανακριτή ο 25χρονος που σκότωσε τον 52χρονο έξω από επιχείρηση

Καβάλα: Ο δράστης εκτέλεσε τον συνάδελφό του με καραμπίνα - Ελεύθεροι οι γονείς του