ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Το σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή - Τους σκότωσε γιατί νόμιζε ότι η Άννα έφευγε

Καβάλα: Το σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή - Τους σκότωσε γιατί νόμιζε ότι η Άννα έφευγε
INTIME NEWS

Σκότωσε το παιδί του και την σύντροφό του γιατί... δεν κατάλαβε καλά. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Καβάλα

Ενα σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή και αυτόχειρα στην Καβάλα αποκαλύπτει το πραγματικό μέγεθος της τραγωδίας. Εκείνος θεωρούσε πως η Αννα θα έπαιρνε το παιδί τους και θα έφευγε μόνιμα στη Γερμανία. Μαρτυρίες όμως αποκαλύπτουν πως η άτυχη γυναίκα θα ταξίδευε για να τακτοποιήσει νομικές εκκρεμότητες μετά τον θάνατο του πατέρα της και θα επέστρεφε.

Την πλάνη του 56χρονου αποκαλύπτει ένα σημείωμά του που βρέθηκε. «Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει» γράφει σε αυτό.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο Ευκλείδης Καλογερίδης, ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Έπαιρνε το παιδί και το πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο, μιλούσε το ζευγάρι όταν βρίσκονταν στον δρόμο, αλλά αν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, δεν το ξέρουμε…» είπε.

Σε ότι αφορά τις φήμες πως η γυναίκα σκόπευε να φύγει στην Γερμανία με το παιδί, ο κ. Καλογερίδης είπε πως η άτυχη μητέρα «δεν θα έφευγε στην Γερμανία, θα πήγαινε να τακτοποιήσει κάποια κληρονομικά και άλλα θέματα και θα γύριζε. Είχε πάει στο σπίτι του παππού της, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι του αυτόχειρα, στο οποίο ζούσαν μαζί».

Τους σκότωσε χωρίς αφορμή

Δε χωρά ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη το πρωϊ στην Καβάλα. Ο 56χρονος πρώην σύντροφός μιας πανέμορφης κοπέλας, της Άννας, σκότωσε τόσο την ίδια όσο και το μόλις 10 μηνών αγοράκι τους και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση απο τον περασμένο Ιούλιο. Ο δράστης και αυτόχειρας παρέσυρε την άτυχη κοπέλα με το αγοράκι στο στάβλο και εκεί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Λίγο πριν τις εννιά και μισή το πρωί η άτυχη Αννα ακολούθησε ουσιαστικά με το ζόρι τον εν διαστάσει σύντροφο της στο μαντρί του στη Λεκάνη Καβάλας έχοντας αγκαλιά το αγοράκι τους. Τον Στέλιο τους...

Ο δράστης δε σεβάστηκε το αγγελούδι του, τον Στέλιο, και του στέρησε τη ζωή.

Φαίνεται πως είχε πάρει την απόφαση να σκοτώσει μητέρα και μωρό και να αυτοκτονήσει.

Πριν φύγει για το μαντρί με το αγοράκι της η Άννα συνάντησε μια γειτόνισσα. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε.. Μάλιστα η γυναίκα την προειδοποίησε να μην τον ακολουθήσει...

Η Άννα και ο δράστης ζούσαν χωριστά από τον Ιούλιο. Το αγοράκι τους βαφτίστηκε πριν από ένα μήνα. Εκείνος πίστευε ότι η μητέρα θα πάρει το παιδί και θα φύγει μόνιμα στην Γερμανία, τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Μια θεία της αποκαλύπτει ότι η Άννα δεχόταν απειλές πριν το έγκλημα.

Ο πατέρας του δράστη σοκαρισμένος προσπαθεί να καταλάβει πώς ο γιος του έφθασε σε αυτό το σημείο. Είναι εξοργισμένος...Με τον 56χρονο όπως αποκαλύπτει δεν είχε σχέσεις. Δε θα πάει, όπως λέει, ούτε στην κηδεία του.

Ο 56χρονος είχε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, όμως, δεν είχε καμία επαφή μαζί τους. Όπως φαίνεται, η Άννα δε σκέφτηκε ποτέ να φύγει οριστικά, ήθελε απλά να πάει στη Γερμανία για οικογενειακή της υπόθεση.

H Άννα μετά το χωρισμό ζούσε με τον παππού της. Εκείνος την περίμενε στη βεράντα του σπιτιού του, αφού δεν του είχαν πει την τραγική αλήθεια.

Η Άννα ήταν μια πανέμορφη κοπέλα με σπουδές στη Γερμανία και τη Νέα Υόρκη. Πήγε στη γενέτειρα της μητέρας της στη Λεκάνη Καβάλας, για να γράψει ένα βιβλίο πάνω στη ζωή των ανθρώπων του χωριού.

Εκεί γνώρισε και ερωτεύθηκε τον κτηνοτρόφο που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής της...

Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και μωρό γιατί φοβόταν ότι θα φύγουν στη Γερμανία

Η μητέρα της Άννας συγκλονίζει: «Της είπα "Άννα, πώς έμπλεξες μ’ αυτόν, πώς μπόρεσες και έμπλεξες μ’ αυτόν. Λέει "Μαμά, μου έπιασε το χέρι και με πήγε βόλτα στο βουνό" και της έλεγε γλυκά λόγια. Τώρα στο τέλος, μου λέει "μαμά αυτό δεν ήταν αγάπη", μετά το κατάλαβε. Τοξική σχέση είχε με αυτόν».

Η Άννα Κρουζ, 31 ετών, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία πούλησε τα πάντα στη γενέτειρα της για να ζήσει την ιδανική ζωη που ονειρευόταν δίπλα στον 56χρονο. Δούλευε μαζί του στο μαντρί ενώ είχε και μια ιστοσελίδα. Το όνειρο όμως εγινε εφιάλτης.

Στη διαμαχη για την επιμέλεια του παιδιού, η Άννα πιέστηκε πολύ. Ειχε φανταστεί διαφορετικά τη ζωή της με τον μικρό Στέλιο...

Απόμακρος και απομονωμένος

Για τον χαρακτήρα του δράστη και αυτόχειρα του εγκλήματος στην Καβάλα που συγκλονίζει την περιοχή αλλά και το πανελλήνιο μίλησαν στο Newsbomb.gr κάτοικοι του χωριού Λεκάνη.

«Ήταν όλη μέρα στο βουνό, οι κοινωνικές του επαφές ήταν ελάχιστες» αναφέρει για τον δράστη και αυτόχειρα του εγκλήματος στην Καβάλα, ο Κωνσταντίνος Αγαθάκης, κάτοικος του χωριού Λεκάνη Καβάλας στο Newsbomb.gr.

Ο Κωνσταντίνος Αγαθάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία ενώ επεσήμανε ότι ο δράστης και αυτόχειρας φοβόταν ότι θα χάσει την επιμέλεια του γιου του καθώς ανέμενε με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου.

«Οι κοινωνικές του επαφές ήταν ελάχιστες»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία η 31χρονη, είχε δηλώσει ότι θα πάει στη Γερμανία γιατί πρόσφατα πέθανε ο πατέρας της για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες. Ο κτηνοτρόφος όμως θεωρούσε πως θα έπαιρνε μαζί της το παιδί και εκείνος δεν θα το ξαναέβλεπε.

Ο ίδιος αναφέρει ότι πριν τη γέννηση του παιδιού η σχέση του ζευγαριού ήταν αρμονική και πως δεν είχε ακουστεί στο χωριό να έχουν προβλήματα. Σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του δράστη και αυτόχειρα τονίζει πως ήταν ένας άνθρωπος που περνούσε όλη τη μέρα στο βουνό καθώς είχε κοπάδι με εκατοντάδες ζωντανά και πως οι κοινωνικές του επαφές ήταν ελάχιστες.

«Αγαπούσε και φρόντιζε το παιδί της»

Επίσης κάτοικος της Λεκάνης Καβάλας, ο Χαράλαμπος Αδαμίδης λέει στο Newbomb.gr πως ο δράστης ήταν ήσυχος, «δεν είχε δώσει δικαιώματα στο χωριό. Δεν είχε όμως σχέσεις πολλές με το χωριό».

Αναφέρει ότι οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και κυρίως το τελευταίο διάστημα με αφορμή την επιμέλεια του παιδιού. Για την κοπέλα, ο κάτοικος, αναφέρει ότι ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, χαμογελαστή, κοινωνική αγαπούσε την κτηνοτροφία και βοηθούσε συχνά τον δράστη και αυτόχειρα στην κτηνοτροφική του μονάδα.

Αγαπούσε και φρόντιζε το παιδί της και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούσαν στο χωριό θα έφευγε για τη Γερμανία και αυτό ήταν που θόλωσε το μυαλό του δράστη.

Διαβάστε επίσης