ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια και περίμενα να πεθάνω» - Συγκλονίζει η περιγραφή της 28χρονης

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια και περίμενα να πεθάνω» - Συγκλονίζει η περιγραφή της 28χρονης
korinthostv.gr

Κόρινθος: Ο άνδρας έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο την 28χρονη και στην διαδρομή την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι - Τι είπε η 28χρονη μετά την κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κόρινθο.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Η δικηγόρος της 28χρονης, μίλησε στο «MEGA» για το περιστατικό.

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση. Υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε αρχικά η κ. Χριστίνα Παναγή.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω». Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει», συμπλήρωσε.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε.