ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Την έσπασε στο ξύλο και τη βίασε γιατί ζήτησε διαζύγιο - Τι είπε η δικηγόρος της 28χρονης

Κόρινθος: Την έσπασε στο ξύλο και τη βίασε γιατί ζήτησε διαζύγιο - Τι είπε η δικηγόρος της 28χρονης
Κακοποίηση 28χρονης στην Κόρινθο
Pixabay

Η 28χρονη από την Κόρινθο είναι θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον 33χρονο, με τον οποίο ήταν σε διάσταση περίπου 6 μήνες. Οι συνάδελφοί της από τη δουλειά είχαν δει περίεργες συμπεριφορές στο παρελθόν.

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση κακοποίησης της 28χρονης στην Κόρινθο από τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα είναι θύμα συστηματικής κακοποίησης, ενώ την τελευταία φορά ο δράστης την ξυλοκόπησε και τη βίασε.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της κοπέλας, με τον πατέρα της να ξεσπά κατά του δράστη. «Έχω έρθει σε σημείο αν είχα όπλο θα το τράβαγα... Τα εγγόνια τι χρωστάνε; Τα παιδιά του, τα αγγελουδια του... Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει να φάει ισόβια», είπε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος του θύματος, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι πρόκειται για μια αρρωστημένη κατάσταση που δεν είχε καταγγελθεί εγκαίρως, ενώ η εντολέας της νιώθει πλέον ανακουφισμένη με την προφυλάκιση του δράστη.

Όπως είπε, η 28χρονη ήταν σε διάσταση με τον 33χρονο περίπου ένα 6μηνο και του ζήτησε διαζύγιο, κάτι που έκανε τον δράστη να προχωρήσει στις αποτρόπαιες πράξεις κατά της.

«Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένη, πρέπει να βρει τα πατήματά της μαζί με τα δυο της παιδιά», είπε η δικηγόρος και διευκρίνισε ότι επειδή πολλά ακούγονται γύρω από την υπόθεση ο καυγάς δεν ξεκίνησε με αφορμή τη βάφτιση του παιδιού τους. Τόνισε ότι είχαν συμφωνημένο να κάνουν τη βάφτιση, δεν υπήρχε διένεξη γι' αυτό.

Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Τετάρτης, την ώρα που το θύμα σχολούσε από τη δουλειά της, ενώ σημειώνεται ότι οι συνάδελφοί της είχαν δει περίεργες συμπεριφορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με τη δικηγόρο, τα τελευταία δύο χρόνια επιδεινώθηκε η κατάσταση.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο μόνος λόγος που δεν τον είχε καταγγείλει ήταν γιατί φοβόταν το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα παιδιά. «Μετανιώνω που δεν είχα τη δύναμη να σε καλέσω νωρίτερα», είπε στη δικηγόρο η 28χρονη.

Η δικηγόρος σημείωσε, επίσης, ότι η γυναίκα κάνει δύο δουλειές για να μεγαλώσει τα παιδιά της και μένει μαζί με τους γονείς της.