ΕΛΛΑΔΑ

Μια καταγγελία για ηχορύπανση στην Αθήνα οδήγησε σε άγριο ξυλοδαρμό ξενοδόχων στην Αίγινα

Μια καταγγελία για ηχορύπανση στην Αθήνα οδήγησε σε άγριο ξυλοδαρμό ξενοδόχων στην Αίγινα
Οι διαφορές τους αφορούσαν στο γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που ζει σε διαμέρισμα ακριβώς δίπλα από το μπαρ, διαμαρτυρόταν για την ηχορύπανση που προκαλούσε το μαγαζί
Eurokinisi

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Δίωξη Εκβιαστών για την άγρια επίθεση που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2021 στην Αίγινα, με θύματα μία ηλικιωμένη ξενοδόχο και το γιο της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είχε διαφορές με επιχειρηματία που διατηρεί μπαρ στην περιοχή της Καλλιθέας στην Αττική.

Οι διαφορές τους αφορούσαν στο γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που ζει σε διαμέρισμα ακριβώς δίπλα από το μπαρ, διαμαρτυρόταν για την ηχορύπανση που προκαλούσε το μαγαζί. Συγκεκριμένα φέρεται να τον είχε καταγγείλει για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και κατηγορείται ότι έδωσε εντολή στους υπόλοιπους τρεις να ξυλοκοπήσουν την ηλικιωμένη ξενοδόχο και το γιο της τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρίσκονταν στην Αίγινα.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης και οι τρεις συνεργοί του ως φυσικοί αυτουργοί.

Μετά τον ξυλοδαρμό της η ηλικιωμένη που προέρχεται από τις πιο γνωστές του νησιού ενώ κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τα κοινά, νοσηλεύτηκε για μακρό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Αίγινα – 4 συλλήψεις

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Ξεσπάει η αδερφή της - «Την είχε απειλήσει ότι θα την κρεμάσει»

Χανιά: Μοιραίο μπάνιο για 68χρονο στα Φαλάσαρνα