ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης - «Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται»

Σεπόλια: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης - «Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται»

Για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε στο Mega η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου.

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται», ανέφερε αρχικά η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

Η κ. Ιωάννου μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για ένα μεγαλύτερο κύκλωμα πίσω από τον 53χρονο.

«Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν ήταν το blindchat.gr που είναι ανώνυμη πλατφόρμα στην οποία ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος βρίσκεται από πίσω. Θα έπαιρνε ο φερόμενος ως δράστης τέτοια ευθύνη ώστε να στέλνει υλικό χωρίς να ξέρει ποιος είναι από πίσω; Γινόταν μόνο εκεί η ανταλλαγή ή και μιλημένα σε ανθρώπους που γνώριζε», αναρωτήθηκε η κ. Ιωάννου, τονίζοντας ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

«Τα πάντα μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από τις διωκτικές Αρχές και θα δούμε όλες τις διαδρομές και τις συνδιαλλαγές που υπήρχαν», ανέφερε κλείνοντας η κα Ιωάννου.

Δείτε στο βίντεο του Mega που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε η κ. Ιωάννου:

Σχετικές ειδήσεις