ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Συγκινεί η μητέρα της Ευριδίκης - «Το παιδί μου πιστεύω ότι είναι μέσα στη λίμνη»

Ευρυτανία: Συγκινεί η μητέρα της Ευριδίκης - «Το παιδί μου πιστεύω ότι είναι μέσα στη λίμνη»
Ξεκίνησε νέος γύρος ερευνών για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης
evrytanikanea.gr

Μία νέα διάσταση στο θρίλερ της εξαφάνισης της Ευρυδίκης στην Ευρυτανία δίνει η μητέρα της 48χρονης.

Είκοσι ημέρες έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που η 48χρονη Ευρυδίκη εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία και παρά τις αγωνιώδεις έρευνες των Αρχών και της οικογένειάς της κανένα ίχνος της δεν έχει βρεθεί.

Όλες αυτές τις ημέρες τα διασωστικά συνεργεία σαρώνουν τη λίμνη Κρεμαστών, όπου φέρεται να έπεσε η Ευρυδίκη, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά της ζει δραματικές στιγμές, προσπαθώντας να ανακαλύψει τι συνέβη στην 48χρονη.

Η μητέρα της 48χρονης, μίλησε τη Δευτέρα (10/10) στο Star και εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η κόρη της που αγνοείται από τις 22 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο βυθό της λίμνης.

«Το παιδί μου 99% από αυτά που μας είπε που ακούσαμε, που άφησε πιστεύω, ότι είναι μέσα στη λίμνη. Αν άντεχε να είναι έξω δεν νομίζω» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η τραργική μητέρα δεν είναι τυχαίο ότι η 48χρονη επέλεξε να βουτήξει την Πέμπτη καθώς ήταν η ίδια μέρα που είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της πριν από πολλά χρόνια.

Συνεχίζοντας, η μητέρα της 48χρονης αποκάλυψε: «για τον γαμπρό μου βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, έκανε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένη η κόρη μου. Η Ευρυδίκη δεν είχε προβλήματα όμως είχε πολλές φορές αναφέρει ότι θα δώσει τέλος της ζωής της. Πρόσφατα είχε πάλι αποπειραθεί».

H μητέρα της 48χρονης περιέγραψε επίσης και το πώς ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της κόρης της: «Τρώγαμε και σηκώθηκαν τα παιδιά να φύγουνε και στο διάδρομο ο γαμπρός χτυπάει το τηλέφωνο παίρνει ένας φίλος του, στενός φίλος που είχαν συμμαθητή τους και του λέει τι έγινε. Το παιδί λέει “όχι πάλι ρε μαμά” και φεύγουμε με τον γαμπρό φτάνουμε στη γέφυρα και πήρε την αστυνομία και του Κερασοχωρίου και τους λέει η γυναίκα με αυτό και αυτό».

Στο ερώτημα, δε, αν ισχύει ότι η κόρη της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γι’αυτό πήγε να αυτοκτονήσει, η μητέρα της 48χρονης απάντησε «όχι γιατί είχε πάει και την προηγούμενη εβδομάδα στη γέφυρα Επισκοπής και μου τηλεφώνησε ο Νίκος και μου είπε να την πάρω στο viber γιατί ήταν ανεβασμένη επάνω για να την καθυστερήσω μέχρι να πάει εκείνος. Ανεμίζανε τα μαλλάκια και της είπε τι κάνει εκεί και πως θα πέσει και πρέπει να κατέβει και τότε την πήρε τηλέφωνο ο γιος της».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Θα συνεχιστούν οι έρευνες

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ευρυδίκης είχαν σταματήσει από την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, χθες ξεκίνησε νέος γύρος ερευνών στη Λίμνη Κρεμαστών, με πυροσβέστες να αναζητούν τα ίχνη της στην επιφάνεια του νερού και στην ακτογραμμή.

Σύμφωνα με τα evrytanika nea είναι πιθανό προς το τέλος της εβδομάδας εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να πραγματοποιήσουν νέες έρευνες με σόναρ, σκανάροντας τη λίμνη.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυτανία: Συνεχίζεται για 8η μέρα η αναζήτηση για την 48χρονη - Πού στρέφονται οι έρευνες

Ευρυτανία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης - Το κενό στις έρευνες της Αστυνομίας

Ευρυτανία: Ο πατέρας της 48χρονης είχε αυτοκτονήσει στο σημείο των ερευνών - Νέο βίντεο από τη λίμνη