ΕΛΛΑΔΑ

Μετ' εμποδίων η κίνηση - Ανεστάλη η απεργία των τρόλεϊ στην Αθήνα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Ποιους δρόμους να αποφύγετε
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί σήμερα αφού η κίνηση είναι αυξημένη σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό και συγκεκριμένα στην άνοδο η κίνηση είναι πολύ αυξημένη από το ύψος της Δυρραχίου μέχρι την Αχαρνών ενώ στην κάθοδο η κίνηση είναι αυξημένη από την Αττική Οδό μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών.

Καθυστερήσεις καταγράφονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας ενώ πρόβλημα εντοπίζονται και στην Αττική οδό. Σύμφωνα με την Αττική οδό καθυστερήσεις 10'-15' παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου ενώ καθυστερήσεις 5'-10΄ σημειώνονται στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Οι δυσκολίες για τους οδηγούς δεν σταματούν εδώ αφού και στην Κηφισίας παρατηρείται κίνηση στα δύο ρεύματα, την Κατεχάκη από πλατεία Ηλιουπόλεως μέχρι τον Καρέα, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου, στην Συγγρού από Λαγουμιτζή προς Αμαλίας.

Η κίνηση στις 08:30

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε προκηρυχθεί στάσης εργασίας των εργαζομένων στα τρόλεϊ με βασικό αίτημα την άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσληφθέντων εργαζομένων, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Ωστόσο η στάση κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική και έτσι τα τρόλεϊ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχετικές ειδήσεις

Στάση εργασίας των τρόλεϊ στην Αθήνα από τις 10:00 έως τις 14:00

Τετράωρη στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους από νωρίς– Πού υπάρχουν προβλήματα