ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα Σεπόλια: «Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε επώνυμους»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα Σεπόλια: «Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε επώνυμους»

Σεπόλια: Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως για τη δράστη του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Το πρωί της Τετάρτης (12/10) η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος προχώρησε σε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους, πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο ίδιος ενώπιόν της ο κατηγορούμενος.

Όπως κατήγγειλε η ίδια ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος στους δημοσιογράφους αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες. Η ίδια συνεχίζοντας ανέφερε ότι αναγνώρισε τον 53χρονο από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και άμεσα έσπευσε να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, η ίδια είχε στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη φρικιαστική υπόθεση.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Κλείνοντας η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ανέφερε ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα βγάλει και άλλα στη φόρα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δυο κατηγορούμενοι - Με διορισμένο δικηγόρο ο 53χρονος

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Θεωρεί ότι έχει παγιδευτεί ο 53χρονος - Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες

Σεπόλια: «Ο Μίχος ζητούσε από τη 12χρονη γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της»