ΕΛΛΑΔΑ

Χαμόγελο του παιδιού: Η κλήση για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Χαμόγελο του παιδιού: Η κλήση για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης
Ο κος Γιαννόπουλος ανέφερε ότι η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται το παιδί είναι τραγική

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στο Live News για την υπόθεση της 12χρονης που συγκλονίζει στα Σεπόλια

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος στο «Χαμόγελο του παιδιού» μίλησε στο Live News και ανέφερε: «Τηλεφώνησε τον Σεπτέμβριο ο θείος της 12χρονης από τις διακοπές που ήταν με την μικρή, στην Λευκάδα και μας ζήτησαν να τους κατατοπίσουμε για την περίπτωση αυτή και τι πρέπει να γίνει».

Ο κος Γιαννόπουλος κλείνοντας την επικοινωνία με τον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται το παιδί είναι τραγική.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, που όπως διαπιστώθηκε αφορούσε τη 12χρονη.

Σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος στο «Χαμόγελο του παιδιού» ανέφερε:

«Το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει και οι γονείς δεν επικοινώνησαν ποτέ με τη Γραμμή Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μη έχοντας κάποιο στοιχείο κατηύθυνε την οικογένεια να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων. Συγγενής του παιδιού από τη Λευκάδα μιλάει στο Live News για πρώτη φορά. Είναι ο άνθρωπος που είδε το περασμένο καλοκαίρι τη θεία του παιδιού να ξεκλειδώνει το μαρτύριο της ανιψιάς της. Όλα όσα περνούσε η 12χρονη από τον περασμένο Απρίλιο, όταν η ζωή της, έγινε κόλαση».

Πηγή: megatv.gr