ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 12χρονου που απαγχονίστηκε

Καρδίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 12χρονου που απαγχονίστηκε
Απαγχονισμός 12χρονου στην Καρδίτσα
Glomex

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του 12χρονου αγοριού από την Καρδίτσα, μετά τον ξαφνικό χαμό του, με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας.

Kαταρρακωμένοι είναι οι γονείς του 12χρονου αγοριού από την Καρδίτσα, που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του 12χρονου παιδιού μίλησε στο Live News και «ραγίζει» καρδιές με όσα λέει για τον ξαφνικό χαμό του μικρού της αγοριού. «Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήταν ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα».

«Ήταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί και έκανε μία βλακεία. Δεν είπε τίποτα. Τα σημάδια τώρα και εμείς τα ψάχνουμε. Τι να πούμε για το παιδί μας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», αναφέρει συγκλονισμένη η μητέρα του.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας, καθώς από το οικογενειακό και σχολικό του περιβάλλον δεν είχαν καμία άλλη ένδειξη.

Το 12χρονο αγοράκι είχε μία δίδυμη αδελφή, η οποία μετά το τραγικό συμβάν είπε στους γονείς πως ίσως έπαιζε κάποιο παιχνίδι που έμελλε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

«Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί, ξέρετε τα παιδιά, με παρκούρ. Ένα ζωηρό, υπερκινητικό παιδί. Ξέρετε αυτή την ηλικία πώς είναι τα παιδιά, όχι κάτι όμως εμμονικό ή ιδιαίτερο», είπε η θεία του 12χρονου. Και προσέθεσε: «Αλλά μαθαίνουμε από την αδελφή του τώρα ότι είχε επαφές με τέτοια παιχνίδια, αλλά ό,τι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Εγώ μίλησα την Κυριακή, ήταν ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί. Λέγαμε πως θα πάμε εκδρομές, πότε θα τους δω».

Ο 12χρονος μαθητής πρώτης Γυμνασίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο έβαλε τις φωνές, με τους γονείς να τρέχουν, αλλά ήταν ήδη αργά.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι. Δεύτερος χρόνος είναι που ζουν στην Καρδίτσα, σε καινούργιο περιβάλλον να προσαρμοστούν, δεν είχε θέμα. Ίσα-ίσα, το παιδί και στο σχολείο ήταν καλά. Δεν είχε δείγματα. Ας είναι η αρχή να προστατευτούν τα παιδιά μας», είπε η θεία του.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το 12χρονο παιδί, για να διερευνηθεί αν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αυτοκτονίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ψάχνουν «παιχνίδι θανάτου» πίσω από την αυτοκτονία του 12χρονου

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 13χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του