ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Η συγκλονιστική περιγραφή της 12χρονης για τα νοσηρά ραντεβού

Σεπόλια 12χρονη
Eurokinissi

Σεπόλια: Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις της 12χρονης στα Σεπόλια σχετικά με την εγκληματική δράση του μαστροπού και παιδοβιαστή, Ηλία Μίχου.

Η 12χρονη μέσα από τις δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιγράφει όλο το αρρωστημένο και εγκληματικό σχέδιο που στήσει ο 53χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παιδοψυχολόγος αρνήθηκε να μιλήσει και να συνεχίσει την συμπληρωματικής κατάθεση η 12χρονη.

Το μικρό κορίτσι, μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με το δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι είναι πιθανόν αν υπάρχουν άλλα θύματα θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται.

Πηγή: Mega