ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Μπαλάσκας: Δεν θα ξεφύγει κανείς - Ελάτε, ή θα έρθουμε εμείς

Σεπόλια
«Εσείς ξέρετε ποιοι είστε που είχατε τηλεφωνικές επαφές. Ελάτε μόνοι σας στη ΓΑΔΑ δεν είναι ανάγκη να έρθουμε εμείς στον δικό σας χώρο»
Intime News

«Τουλάχιστον δέκα άντρες έχουν αναγνωριστεί από το παιδάκι», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια

Η τρίτη σύλληψη στην υπόθεση σχετίζεται με άντρα ο οποίος είχε έρθει σε επαφή με την ανήλικη δυο φορές, μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής, ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για την τρίτη σύλληψη για τη φρικτή υπόθεση στα Σεπόλια.

«Ξέρουμε πάρα πολύ καλά, ότι στις εφαρμογές που ήταν η 12χρονη ήταν και αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, ήταν και ο Μίχος. Είχανε δηλαδή παράλληλες εφαρμογές που τις περισσότερες φορές απαντούσε ο κατηγορούμενος. Αυτός (ο τρίτος εμπλεκόμενος) τελικώς συνελήφθη και αναμένεται να συλληφθούν κι άλλοι. «Περιμένουμε να συλληφθούν πάρα πολλοί», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας

«Τουλάχιστον δέκα άντρες έχουν αναγνωριστεί από το παιδάκι. Όσοι βρέθηκαν με την ανήλικοι και είχαν επαφές δεν θα ξεφύγει κανείς. Ο μεγάλος κορμός και ο όγκος αυτών των ανθρώπων θα αποκαλυφθεί», τόνισε στη συνέχεια.

«Μας ήρθαν δυο κύριοι ότι θα τακτοποιηθούν ή έχουν τακτοποιηθεί και ήρθαν μόνοι τους και παραδόθηκαν». «Εσείς ξέρετε ποιοι είστε που είχατε τηλεφωνικές επαφές. Ελάτε μόνοι σας στη ΓΑΔΑ δεν είναι ανάγκη να έρθουμε εμείς στον δικό σας χώρο. Εμείς θα έρθουμε και θα σας φέρουμε στη ΓΑΔΑ εάν δεν αποφασίσετε να έρθετε μόνοι σας», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Σχετικές ειδήσεις:

Τσιάρας: Ο βιασμός ανηλίκου τιμωρείται με μία ποινή, τα ισόβια

Σεπόλια: Συνελήφθη 33χρονος για βιασμό της 12χρονης

Βιασμός Σεπόλια - Μπαλάσκας: Αναμένουμε τάχιστα 5 εντάλματα σύλληψης