ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Στην Ανακρίτρια σήμερα ο 33χρονος - Τι θα υποστηρίξει

Σεπόλια: Στην Ανακρίτρια σήμερα ο 33χρονος - Τι θα υποστηρίξει
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Σεπόλια: Σήμερα το πρωί (Δευτέρα 17/10) θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ο άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους «πελάτες» του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα»

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της ασφάλειας.

Ο 33χρονος είναι από την Αγία Βαρβάρα εργάζεται σε εργοστάσιο. Φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έφτασαν στα ίχνη του μέσα από τις αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων, καθώς βρέθηκαν ψηφιακή ίχνη και συνομιλίες του με το παιδί. Φέρεται επίσης να τον αναγνώρισε από φωτογραφίες και η ίδια η 12χρονη.

Ο δικηγόρος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η προθεσμία δόθηκε, ώστε να μπορέσει και ο ίδιος να μελετήσει τη δικογραφία