ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης με «οδηγό» την Πισπιρίγκου

Σεπόλια: Στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης με «οδηγό» την Πισπιρίγκου

Σεπόλια: Στη φυλακή θα οδηγηθεί η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία της ίδιας της της κόρης με… πρωτόκολλα Πισπιρίγκου.

Προφυλακιστέα έχει κριθεί η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία της κόρης της. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 37χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ πέρασε το βράδυ της στο τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η 37χρονη παραμένει σύμφωνα με τους δικηγόρους της σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ φέρεται να μην περίμενε την εξέλιξη. Στον Κορυδαλλό αναμένεται να βρει και την επίσης προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για τον φόνο των τριών παιδιών της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι συνθήκες κράτησής της αναμένεται μάλιστα να είναι ίδιες με την κατηγορούμενη από την Πάτρα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει στις φυλακές, η μητέρα της 12χρονης πρώτα θα δώσει μια τυπική συνέντευξη στη διοίκηση των φυλακών και έπειτα θα μεταφερθεί σε κελί καραντίνας, όπου θα παραμείνει μόνη.

Πάντως το να παραμείνει σε ειδικά διαμορφωμένο κελί μόνη της, εξετάζεται και ανεξάρτητα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς κατηγορείται για έγκλημα ιδιαίτερης απαξίας, με αντίστοιχους κατηγορούμενους να τυγχάνουν πολλές φορές σκληρής μεταχείρισης από τους υπόλοιπους τρόφιμους.

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: Σαρωτικές έρευνες για να βρεθεί ο οίκος ανοχής

Αποκάλυψη: «Εγώ συγκράτησα τον γιο του Μίχου για να μην του επιτεθεί»

Μπαλάσκας στο Newsbomb.gr: Ερευνάται η σχέση Μίχου - μητέρας