ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 17χρονης στη Λιβαδειά: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες

Βιασμός 17χρονης στη Λιβαδειά: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες

Οι δύο 23χρονοι μετέβησαν από την Αθήνα στη Λιβαδειά για να συνευρεθούν μαζί της. Εκείνη αρνήθηκε και τότε οι δύο νεαροί βίασαν την κοπέλα σε χωράφι

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 17χρονης κοπέλας στην Λιβαδειά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για το βιασμό 17χρονης στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί από το Κερατσίνι άρχισαν να μιλούν μέσα διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη. Κάποια στιγμή έκλεισαν ραντεβού μαζί τις για να συναντηθούν.

Οι δύο 23χρονοι μετέβησαν από την Αθήνα στη Λιβαδειά (όπου ζει η κοπέλα), συναντήθηκαν με την 17χρονη και της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη αρνήθηκε και τότε οι δύο νεαροί βίασαν την κοπέλα σε χωράφι. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το άτυχο κορίτσι στο σημείο και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα κατήγγειλε το βιασμό του στις 2 Οκτωβρίου 2022 στην Αστυνομία. Ακολούθησε έρευνα της Αστυνομίας στα προφίλ των 23χρονων στα social media. Οι νεαροί ταυτοποιήθηκαν και τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στα σπίτια τους στο Κερατσίνι, όπου τους πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.