ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Οι πέντε από τους άντρες που μιλούσαν με την 12χρονη

Σεπόλια: Οι πέντε από τους άντρες που μιλούσαν με την 12χρονη
Pixabay

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια - Βρέθηκαν οι πέντε άνδρες που οι αριθμοί τους ήταν αποθηκευμένοι στο κινητό της ανήλικης

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, το οποίο σε αυτή την τρυφερή ηλικία, έχει ήδη ζήσει έναν εφιάλτη, με πρωταγωνιστές τους δήθεν αξιοπρεπέστατους «οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας» που σέρφαραν σε «ροζ» σελίδες αναζητώντας ανήλικα παιδάκια για να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους.

Το LIVE NEWS επικοινώνησε με τους πέντε συνομιλητές της 12χρονης, οι οποίοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις επαφές τους με την ανήλικη.

Ο πρώτος, του οποίου το όνομα αρχίζει από Δ., είναι 39 ετών κάτοικος Αθήνας και δήλωσε φίλος μιας φίλης της μητέρας της 12χρονης.

«Προφανώς με βρήκε από το Facebook και με έκανε φίλο και είχαμε μια μικρή επικοινωνία για κάποιο διάστημα. Μου έστειλε ‘γεια σου, τι κάνεις;’, τα κλασικά που στέλνουν τα παιδάκια και της λέω ‘γεια σου, είσαι φίλη της ***;’ Και μου είπε ναι. Επειδή είναι μικρή της έλεγα ‘θέλω να είμαι δίπλα σου, να το ξέρεις. Είσαι πολύ καλό κορίτσι. Ό,τι έχεις να μου το λες’, αυτά της τα έχω πει.

»Ένα πράγμα με είχε παραξενέψει. Από το Messenger μου είπε ‘μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο;’ Και της λέω ‘γιατί’ και μου λέει ‘ πάρε με να σου πω κάτι’ και μου ζήτησε να της βάλω μια κάρτα κινητού. Δηλαδή να βρεθούμε ξέρω ‘γω και τέτοια και προσπάθησα διακριτικά να το αποφύγω (…). Είχα δει τα βιντεάκια αυτά με τα χρήματα που κρατάει, αλλά δε μου πέρασε από το μυαλό…».

Ο δεύτερος άντρας που συνομιλούσε με την 12χρονη είναι 59 ετών, το όνομά του αρχίζει από Ν., κάτοικος Λευκάδας και δήλωσε συγγενής της ανήλικης.

Όπως είπε στο LIVE NEWS, «κάθε μέρα ήμασταν μαζί. Στη θεία οφείλουμε τα εύσημα. Πρόκειται για ένα παιδί, φαινόταν η ηλικία της. Δεν πιστεύω ότι η μητέρα είναι εμπλεκόμενη, είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Είχαν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης, αν πήρε τα χρήματα από τη γυναίκα του Μίχου, τα πήρε γιατί υπήρχε ανάγκη».

Οι επικοινωνίες του έγιναν πριν την αποκάλυψη της υπόθεσης και ο άνδρας το έκανε με καλή πρόθεση για να νουθετήσει το μικρό κορίτσι, όπως ανέφερε το LIVE NEWS.

Ο τρίτος άντρας είναι κάτοικος Αθήνας και το όνομά του αρχίζει από Ι., ενώ ο τέταρτος, που το όνομά του αρχίζει από Α., συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω blind chat.

«Έχω μιλήσει στο blind chat με πάρα πολύ κόσμο. Δεν ξέρεις εκεί μέσα με ποιον μιλάς. Μπορεί να ήταν μια κοπέλα 9 χρονών, 12, 15 και να σου λέει ότι είναι το οτιδήποτε. Δεν έχω με γυναίκα μικρή κάποια ερωτική επαφή. Μπορεί στο τσατ πράγματι να έχω φλερτάρει, δεν το ξέρω όμως. Έχω μιλήσει με ανήλικη εγώ προσωπικά και έχω φλερτάρει αλλά δεν έχω κάνει κάτι ερωτικό».

Ο πέμπτος άνδρας είναι 38 ετών, κάτοικος Αθήνας, του οποίου το όνομα αρχίζει από Γ.

Φαίνεται να έχει συνομιλήσει μέσω Viber με την 12χρονη στις 26 Ιουλίου του 2022.

«Μου έστειλε η συγκεκριμένη μήνυμα μέσω ενός τσατ, αλλά έπαιξαν κάτι μηνύματα και σταμάτησε η συνομιλία εκεί, δεν έγινε τίποτα άλλο. Έστειλε μέσω εκεί και μετά την απέρριψα. Κατάλαβα ότι ήταν ανήλικη, εννοείται ότι μου έστειλε μια φωτογραφία και είδα την ηλικία της και βέβαια μετά ζητούσε και κάτι άλλα πράγματα και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προχωρήσω και να κάνω το οτιδήποτε.

»Σε μια επόμενη συνομιλία, με ξαναπέτυχε μέσα και μου έστειλε μήνυμα από άλλο κινητό στο δικό μου τηλέφωνο. Μου είπε γιατί με μπλόκαρες σε περίμενα. Χωρίς να έχω δώσει κάτι συγκεκριμένο ή κάποιο δικαίωμα για κάτι. Δεκαέξι μου είπε και επίσης μου ζήτησε χρήματα αμέσως. Τα χρήματα όταν και καλά θα κλείναμε κάποιο ραντεβού θα της τα έδινα με το που την έβλεπα. Σεπόλια μου είχε πει, κάπου στον σταθμό εκεί του μετρό. Δε δώσαμε ραντεβού», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα Prorata: Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη στην υπόθεση του παιδοβιασμού;

Σεπόλια: Τι έγραφε η μάνα της 12χρονης στον Μίχο μετά την καταγγελία

Σεπόλια: Βρέθηκε ο οίκος ανοχής που πήγαινε ο Μίχος τη 12χρονη