ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Ταλαιπωρία και στην Κηφισίας

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Ταλαιπωρία και στην Κηφισίας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Αυξημένη κίνηση στο λεκανοπέδιο. Πού εντοπίζονται προβλήματα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στο λεκανοπέδιο, με ιδιαίτερο πρόβλημα στον Κηφισό.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα έχει αυτή την ώρα και στις δύο κατευθύνσεις της Λεωφόρου Κηφισού, λίγο μετά τα ΚΤΕΛ και έως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην κάθοδο η κίνηση είναι αυξημένη από την Μεταμόρφωση μέχρι του Ρέντη.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην Κηφισίας, στο ύψος του Νέου Ψυχικού και στο Μαρούσι. Ειδικά, στην κάθοδο, από το Μαρούσι, έχει μποτιλιάρισμα στον Άγιο Θωμά, στο ύψος του Golden Hall.

Κίνηση σημειώνεται και στη Λεωφόρου Σχιστού-Σκαραμαγκά, λίγο πριν την έξοδο στον Σκαραμαγκά.

Στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση είναι αυξημένη στην Αρδηττού, κοντά στον Λόφο Αρδηττού και στο ύψος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στη Λεωφόρο Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας και την Κατεχάκη.

Νότια, η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά, με εξαίρεση το σημείο του Συμμαχικού Στρατιωτικού Νεκροταφείου Αλίμου, όπου σημειώνεται μποτιλιάρισμα.

Στην Αττική Οδό επίσης, η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το σημείο της εξόδου προς Λαμία, στη Μεταμόρφωση.

Λάδια στη Λ. Βουλιαγμένης - Έχουν ανατραπεί δύο μηχανάκια

Λάδια έχουν χυθεί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης από μια μπουλντόζα, στο ύψος του γκολφ Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να έχουν ανατραπεί δύο δίκυκλα που γλίστρησαν.