ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αρρωστημένη η σχέση του ζευγαριού - Τα προφίλ θύτη - θύματος

Ηράκλειο: Αρρωστημένη η σχέση του ζευγαριού - Τα προφίλ θύτη - θύματος
cretapost.gr

Ηράκλειο: Για ποιο λόγο ο 36χρονος δεν ήταν στη φυλακή αλλά στο ξενοδοχείο παρά τα 89 χρόνια ποινής κάθειρξης;

Ο 36χρονος που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι από την πρώην σύζυγό του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ μεταφέρθηκε στην Αθήνα για χειρουργείο.

Η 38χρονη πρώην του που του επιτέθηκε δεν έχει ακόμα βρεθεί, ωστόσο είναι και η ίδια γνωστή στις Αρχές, όπως και το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με σωρεία ενόπλων ληστειών στην πλάτη του και είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 89 χρόνων και 5 μηνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η ιστορία δείχνει να «βρωμάει» και από τη μεριά του θύτη αλλά και του θύματος, ωστόσο άξιο απορίας παραμένει πως ο 36χρονος βρέθηκε σε ξενοδοχείο και δεν ήταν στις φυλακές.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αυτός είναι ο 36χρονος ληστής και θύμα της επίθεσης με βιτριόλι:

Ο 36χρονος ληστής Γ.Μ. ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ του Newsbomb.gr ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Η 38χρονη φέρεται να είχε κάνει πάνω από έναν γάμο εκ των οποίων ο ένας ήταν με το θύμα, ωστόσο από τα τέσσερα παιδιά που έχει κανένα δεν ήταν από τον γάμο με τον 36χρονο.

Η κατάσταση στη σχέση τους φαίνεται να ήταν «αρρωστημένη», όπως περιγράφουν στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο παίκτης ριάλιτι που είχε σχέση με την 38χρονη

Ηράκλειο - Επίθεση βιτριόλι: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

Ηράκλειο: Αυτή είναι η 38χρονη που έριξε βιτριόλι στον πρώην της