ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άντρας χτύπησε μητέρα μέσα σε αστικό λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Άντρας χτύπησε μητέρα μέσα σε αστικό λεωφορείο
Oι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο.
GR-TIMES

Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας και μια γυναίκα διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο σε λεωφορείο - Ο άντρας χτύπησε τη μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά της τη μικρή της κόρη

Το απόγευμα του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μια προσαγωγή έπειτα από χειροδικία ενός άντρα έναντι μιας μητέρας σε αστικό λεωφορείο που βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr αρχικά οι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο μέσα στο λεωφορείο και στη συνέχεια ο άντρας χτύπησε τη γυναίκα που είχε στην αγκαλιά της, την μικρή της κόρη.

Άμεσα, μόλις ο οδηγός του αστικού λεωφορείου αντελήφθη το περιστατικό σταμάτησε πάνω στην Εγνατία και κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομικές Δυνάμεις, που ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και τον προσήγαγαν στον κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή μητέρα θα ασκήσει μήνυση εναντίον του.

Τέλος, μάρτυρες στο περιστατικό επιβεβαίωσαν στο GRTimes.gr πως η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο άντρα, ωστόσο και η ίδια ήταν ιδιαίτερα επιθετική με τη συμπεριφορά της.

Σχετικές ειδήσεις

Το έκανε και πάλι: Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» και στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Αγ. Δημητρίου και 28ης

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά τη συναυλία του ΛΕΞ