ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο:Η Μ.Σ. στο Newsbomb.gr: Πήγε να με σκοτώσει και έριξα το οξύ

Ηράκλειο:Η Μ.Σ. στο Newsbomb.gr: Πήγε να με σκοτώσει και έριξα το οξύ
Η 38χρονη που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης
Facebook

Η 38χρονη, Μ.Σ., περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης με καυστικό υγρό στον 36χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης, καταγγέλλοντας ότι «με κακοποίησε σεξουαλικά χωρίς τη θέλησή μου, θόλωσα και του πέταξα το οξύ»

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν. Με κακοποίησε και με βίασε, θόλωσα και του πέταξα το οξύ που είχα στην τσάντα μου». Αυτή είναι η απάντηση που δίνει η 38χρονη, Μ.Σ., μιλώντας στο Newsbomb.gr, για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως λέει, μάλιστα, η 38χρονη, θα παραδοθεί στην Αστυνομία για την επίθεση κατά του συζύγου της, καθώς, όπως λέει, δεν έχει κάτι να φοβάται.

Το χρονικό της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο

Η 38χρονη Μαρία περιγράφει καρέ – καρέ πώς η ίδια έφτασε στο σημείο να ανοίξει την τσάντα της και να πετάξει το καυστικό υγρό που είχε σε μπουκαλάκι στον 36χρονο, Γ.Μ., ο οποίος νοσηλεύται στο Θριάσιο Νοσοκομείο με εγκαύματα.

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν και θα κάθεται κάτω από κάμερες για να βλέπει», καταγγέλλει η 38χρονη, για να αναφερθεί στο μοιραίο βράδυ της επίθεσης: «Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε. Είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές τις τελευταίες 40 μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο και άλλη μια φορά στο απέναντι ξενοδοχείο».

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την ίδια, πάντα κλεινόταν στο όνομά της, όπως έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου. Ετσι, οι δυο τους συναντήθηκαν με τη Μαρία να αναφέρει ότι δεν ήθελε να κάνουν έρωτα εκείνο το βράδυ. «Στην τελευταία συνάντησή μας, ενώ είχαμε σεξουαλικές επαφές τις προηγούμενες φορές, δεν ήθελα. Ακόμη και αν είναι σύντροφός σου κάποιος, ως γυναίκα έχεις το δικαίωμα να πεις “δεν θέλω, κάθε γυναίκα το έχει”», λέει η 38χρονη στο Newsbomb.gr. Για να σταθεί στη στιγμή της επίθεσης: «Με βίασε και ήμουν επιφορτισμένη ψυχολογικά. Τη στιγμή της επίθεσης είχε τελειώσει την πράξη του. Την τελευταία φορά με ανάγκασε σε σεξ, παρά τη θέλησή μου, επιφορτίστηκα ψυχολογικά και του πέταξα το οξύ».

«Με απειλούσε ότι θα με σκότωναν, κυκλοφορούν με Καλάσνικοφ»

Η 38χρονη, Μ.Σ., επαναλαμβάνει ότι δεχόταν συνεχώς απειλές από τον 36χρονο, που έχει καταδικαστεί για απόπειρες ανθρωποκτονίας και διάφορες ληστείες, ότι θα βάλει να την σκοτώσουν. Φοβόταν για τη ζωή της, όπως λέει, αλλά δεν είχε προσχεδιάσει την επίθεση σε βάρος του. «Ηταν η κακιά στιγμή», λέει η ίδια για την επίθεση: «Θόλωσα, το έβγαλα από την τσάντα και το πέταξα. Δεν πήγα να τον βλάψω».

Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι «η συγκεκριμένη οικογένεια είναι ο φόβος και ο τρόμος του νησιού μας». Και ξεκαθαρίζει ότι αγόρασε το καυστικό υγρό από το Ιντερνετ, πληρώνοντας κάποια χρήματα, μόνο και μόνο για να έχει ένα «όπλο προστασίας».

«Δεν μπορώ να πάω να αγοράσω ένα πραγματικό όπλο, όπως έχουν εκείνοι και τα επιδεικνύουν στη μέθη τους. Δεν μπορώ να πάω να αγοράσω ένα Καλάσνικοφ, όπως εκείνοι έχουν Καλάσνικοφ και επιτίθενται στους αστυνομικούς έτσι… Και επειδή διαρκώς με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν, με έπαιρναν τηλέφωνο και εμένα και την οικογένειά μου, σκέφτηκα να έχω πάνω μου κάτι σε ώρα ανάγκης. Εκείνο το βράδυ, για πολλοστή φορά, μου έλεγε ότι αν προχωρήσω τη ζωή μου, θα με σκοτώσει. Θα βάλει να με σκοτώσουν βασικά, γιατί δεν θα το κάνει ο ίδιος και αυτός θα κάθεται κάτω από τις κάμερες. Γι΄ αυτό και έκανα την επίθεση με οξύ», επαναλαμβάνει η ίδια.

Η ίδια τώρα μιλά διαρκώς με πολύ γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα αναλάβει και επίσημα την υπεράσπισής της και τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στους αστυνομικούς. «Δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Δεν είμαι εγκληματίας. Ηταν η κακιά στιγμή, δεν ήταν προσχεδιασμένη επίθεση», λέει η ίδια.

Σχετικές ειδήσεις