ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού
Mποτιλιάρισμα στον Κηφισό.
Newsbomb.gr / Χαρά Σώτα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Συνεχίζεται το μποτιλιάρισμα στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης. Πέρα από τα μέτρα που αναμένεται να υπάρξουν για την κυκλοφορία λόγω της άφιξης του προέδρου της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, στην Αθήνα ένα ακινητοποιημένο φορτηγό στον Κηφισό δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων το μεσημέρι της Τετάρτης, οφείλεται σε ακινητοποιημένο φορτηγό στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και στην περιοχή Περιστέρι.

Δείτε χάρτη με την κίνηση στους δρόμους.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Μετρό: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω της επίσκεψης του Όλαφ Σολτς

Yπενθυμίζεται ότι για σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, αναστέλλονται συγκεκριμένα δρομολόγια του μετρό προς και από το Αεροδρόμιο, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη (26-27 Οκτωβρίου 2022), με εντολή της ΕΛ.ΑΣ λόγω της επίσκεψης του Γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σολτς για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ με εντολή της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34».

Σχετικές ειδήσεις

Κίνηση: Τροχαίο στη Μεταμόρφωση και μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό