ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: «Ακυβέρνητο» αμάξι παρέσυρε δασκάλα και τροχονόμο σε σχολείο

Κέρκυρα: «Ακυβέρνητο» αμάξι παρέσυρε δασκάλα και τροχονόμο σε σχολείο
INTIME

Τροχαίο σε σχολείο της Κέρκυρας. Σταθμευμένο αυτοκίνητο άρχισε να κινείται, έπεσε σε τοίχο και τραυμάτισε δασκάλα και σχολική τροχονόμο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το χθες Τρίτη 25 Οκτωβρίου σε σχολείο της Κέρκυρας, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε έναν τοίχο και τραυμάτισε δύο ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το σταθμευμένο αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο και να τραυματίσει μια δασκάλα και τη σχολική τροχονόμο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τις δύο τραυματισμένες γυναίκες στο νοσοκομείο. Η οδηγός όταν είδε το αυτοκίνητο να τσουλά χωρίς να μπορεί κανείς να το σταματήσει έπαθε σοκ. Το ίδιο και όσοι γονείς βρισκόντουσαν έξω από το σχολείο, με τον φόβο μην πάθουν τίποτα οι μαθητές που βρίσκονταν εκεί.

Μετά το τρομακτικό περιστατικό που συνέβη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας απηύθυνε έκκληση με επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, για να προβλέπονται επιπλέον μέτρα ασφαλείας στον πεζόδρομο, ιδιαιτέρως τις ώρες που λειτουργεί το σχολείο.

Τέλος αν και τα αίτια παραμένουν άγνωστα, πιθανολογείται ότι το αμάξι τσούλησε διότι «λύθηκε» το χειρόφρενο.

Διαβάστε επίσης:

Εξάρχεια: Σύλληψη δυο 16χρονων και ενός ενήλικα για βία κατά υπαλλήλων

Λιτάνευση Εικόνας του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά

Αγρίνιο: Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά εν κινήσει - Ο οδηγός βγήκε έγκαιρα