ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τον θάνατο του ιερέα: Τι ερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Μυστήριο με τον θάνατο του ιερέα: Τι ερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών
ekklisiaonline.gr

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Το ενδεχόμενο δολοφονίας και η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών

Ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη, Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει την υπόθεση και ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του, ενώ έφερε μώλωπες και αίμα, σημάδια που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο δράστης φαίνεται να ήθελε να παραπλανήσει την έρευνα και αυτό ερευνούν οι αστυνομικοί καθώς ο τρόπος που ήταν κρεμασμένος ο ιερέας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις θα δοθούν επίσημα από τον ιατροδικαστή που θα κάνει τη νεκροψία / νεκροτομή.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Αρχιμανδρίτη αναφέρουν ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας ή κάποιο πρόβλημα που να τον απασχολούσε και να τον οδηγούσε στην αυτοκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου, ενώ οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τον αδερφό του και τη μητέρα του, που ζουν στο Άργος.

Η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (26/10) από τον συνεφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιο Πινακούλα.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το θάνατο ιερέα στο κέντρο της Αθήνας

Σεπόλια: Πρωτοφανές ξέσπασμα του ιερέα που αναφέρθηκε ως εμπλεκόμενος