ΕΛΛΑΔΑ

Μενεμένη: Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ο πατέρας του 41χρονου

Μενεμένη: Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ο πατέρας του 41χρονου
thestival.gr

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Μενεμένη

Ένα νέο στοιχείο έρχεται να κάνει ακόμη πιο δραματική την ιστορία του φονικού στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Το στοιχείο αυτό κατέστησε από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του 41χρονου Αρμένιου τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, ο πατέρας όταν συνειδητοποίησε ότι ο γιος του είναι νεκρός επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει σε κωματώδη κατάσταση αρκετές ώρες μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για να μπορέσουν οι γιατροί να διαχειριστούν το περιστατικό έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Μέχρι ο πατέρας να βρεθεί σε θέσει που θα μπορεί να μιλήσει, αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένα σκεπάρνι, το οποίο εικάζεται ότι έκρυψε η μητέρα του 41χρονου σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον σύζυγο της. Η ίδια παραδέχτηκε ότι μόλις αντίκρισε τον σύζυγο και το παιδί της να κείτονται στο πάτωμα και καθώς περίμενε την Αστυνομία, σκούπισε τα αίματα που βρίσκονταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού της.

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η αιτία θανάτου του 41χρονου

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του 41 ετών άνδρα, που βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τους γονείς του, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έφερε πολλαπλά χτυπήματα από εργαλείο, συνεπεία των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον πατέρα του, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την τέλεση του εγκλήματος. Ο ηλικίας περίπου 70 ετών άνδρας βρέθηκε αναίσθητος στο ίδιο σπίτι, δίπλα στο άψυχο σώμα του γιου του, και εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση και σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν μαρτυρίες περιοίκων, σύμφωνα με τις οποίες πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό. Από την έρευνα των αστυνομικών στη σκηνή του εγκλήματος δε διαπιστώθηκε η παρουσία άλλου προσώπου.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξετάση

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων παραμονή της 28ης Οκτωβρίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «ΟΧΙ» είναι εθνική θέση έναντι κάθε απειλής