ΕΛΛΑΔΑ

Στην Τρύπα Τατάρνας που αναζητούσαν τη 48χρονη έπεσε ο αστυνομικός

Στην Τρύπα Τατάρνας που αναζητούσαν τη 48χρονη έπεσε ο αστυνομικός

Μυστήριο γύρω από το θάνατο του 42χρονου που βρέθηκε σήμερα Σάββατο νεκρός στον Τριπόταμο Ευρυτανίας

Αναπάντητα ερωτήματα γεννά ο θάνατος του αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία και εντοπίστηκε σε τρύπα βάθους 60 μέτρων.

Πρόκειται για μια περίεργη σύμπτωση καθώς στο συγκεκριμένο σημείο στην «Τρύπα Τατάρνας» στον Τριπόταμο, οι αρχές αναζητούσαν τη 48χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί από το Καρπενήσι και εξακολουθούν να αγνοούνται τα ίχνη της

Μάλιστα το αυτοκίνητο της 48χρονης είχε βρεθεί σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνας, όπως και το αυτοκίνητο του 42χρονου αστυνομικού.

Το χρονικό της τραγωδίας με τον νεκρό αστυνομικό στην Ευρυτανία


Σύμφωνα με το tvstar.gr o αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφθεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα συγκομιδή ελιών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τη μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Επειτα από ολονύχτια επιχείρηση ο αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός, μέσα σε μεγάλη τρύπα σε βάθος 60 μέτρων κοντά στην γέφυρα της Τατάρνας.

Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Καρπενησίου και εθελοντές της διασωστικής ομάδας Ευρυτανίας που ανέσυραν την σορό του άτυχου 43χρονου αστυνομικού από βάθος 60 μέτρων.

Οι έρευνες εστιάστηκαν εκεί, καθώς δίπλα στην τρύπα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο αστυνομικός είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο. Ο αστυνομικός έκανε υπηρεσία γραφείου και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Την ίδια τρύπα είχαν ερευνήσει οι διασώστες και για τον εντοπισμό της 48χρονης από το Καρπενήσι που ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της.

Διαβάστε ακόμα: