ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον βιαστή με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον βιαστή με το τατουάζ
Intime News

Παλαιό Φάληρο: Σε επίσημη ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου προχώρησε η αστυνομία, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη

Πρόκειται για αλλοδαπό, 45χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκφράζονται φόβοι ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, έπειτα από καταγγελία της 34χρονης.

Σεξουαλική επίθεση -στην ίδια περιοχή– κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

To χρονικό

Ο δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) επιτέθηκε αρχικά σε μία 24χρονη, εισβάλλοντας στο πίσω κάθισμα του οχήματός της, που ήταν σταματημένο σε φανάρι σε παράδρομο της Λεωφόρου Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε να ακολουθήσει τις οδηγίες του και να οδηγήσει μέχρι ένα απόμερο σημείο.

«Στις τρεις τα ξημερώματα, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου, σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη την στιγμή χωρίς να το καταλάβω, ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού. Με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά», είπε η 24χρονη στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα είχε άμεση αντίδραση και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από ένα 24ωρο κατάστημα εστίασης στη Λεωφόρο Αμφιθέας, όπου σταμάτησε μπροστά στην είσοδο, πάτησε κόρνα και φώναζε βοήθεια προκειμένου να βγουν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα.

Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος είχε μπει στο πίσω κάθισμα, έφυγε έντρομος με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, ενώ η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το όχημά της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησίασαν προς το μέρος της, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

«Βγήκα στην Αμφιθέας, ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς εμένα. Εκείνος άρχισε να τρέχει να ξεφύγει» συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα, «χτύπησε» ξανά γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτή τη φορά όμως το 34χρονο θύμα δεν κατάφερε να σωθεί από τα χέρια του «βιαστή με το τατουάζ».

Η 34χρονη κατήγγειλε ότι περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος για να πάει στη δουλειά της όταν ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος. Ο δράστης, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο βιαστής, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος τη ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Σχετικές ειδήσεις