ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος 26χρονου στο Newsbomb: Δεν υπήρξε προμελέτη, έχει σοκαριστεί

Δικηγόρος 26χρονου στο Newsbomb: Δεν υπήρξε προμελέτη, έχει σοκαριστεί
Αυτός είναι ο 26χρονος που έκανε την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου.
Facebook

Παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του Ανδρέα Σπυρόπουλου στο τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς ο 26χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία - Τι λέει στο Newsbomb.gr για την επίθεση στον επιχειρηματία ο δικηγόρος του δράστη 

Σοκαρισμένος και έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές - σύμφωνα με τον δικηγόρο του - ο 26χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

«Αφενός ο ίδιος είναι σοκαρισμένος και αφετέρου επιθυμεί να βοηθήσει τις αρχές με όποιο τρόπο μπορεί να γίνει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επικοινώνησε μαζί μου και παραδόθηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, ο δικηγόρος του 26χρονου, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Και προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση κατά την άποψη της υπερασπιστικής αρχής η προμελέτη αποκλείεται και από τον τόπο τέλεσης του περιστατικού».

Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ο 19χρονος που ήταν μαζί με τον 26χρονο κατά την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο 26χρονος που διέφευγε από τους αστυνομικούς, εμφανίστηκε στο ΑΤ Κηφισιάς μαζί με δικηγόρο.

Αυτός είναι ο 26χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη ΜάρκουFacebook

Την ίδια στιγμή σε καταστολή εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, μετά την επίθεση που δέχθηκε από 26χρονο στη Βαρυμπόμπη.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

«Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (30-10-2022), δυνάμει εντάλματος σύλληψης 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Γιάννης Μάρκου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega από τη στιγμή της συμπλοκής με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου που δέχθηκε 15 μαχαιρίες από τον 26χρονο δράστη.

Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει την αρχή της έντασης μεταξύ του επιχειρηματία και του 26χρονου δράστη της επίθεσης. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο άντρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη.

Το συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, ωστόσο δεν καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης.

Σχετικές ειδήσεις