ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Χάος από την επιστροφή των εκδρομέων – Ουρές χιλιομέτρων

Κίνηση: Χάος από την επιστροφή των εκδρομέων – Ουρές χιλιομέτρων
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου
Intime News

Κίνηση: Επιστρέφουν στην Αττική οι εκδρομείς του τριημέρου – Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να φύγουν για κάποιον προορισμό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και αυτή την ώρα γίνεται μετ' εμποδίων η κυκλοφορία στις εισόδους της Αθήνας.

Η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου είναι αναμενόμενο να είναι αυξημένη καθώς μέχρι στιγμής από την είσοδο στην Αθηνών – Λαμίας έχουν περάσει πάνω από 33.486 οχήματα και από την είσοδο στην Αθηνών – Κορίνθου 37.100.

Στην Αθηνών-Κορίνθου ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εισόδου από αρχαία Κόρινθο με έντονα προβλήματα στην κίνηση μετά τα διόδια Καλαμακίου και στην Κακιά Σκάλα.

Στην Αθηνών -Λαμίας, αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου, από τα διόδια των Αφιδνών, έως και το ύψος των Αγίων Αναργύρων, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο κομμάτι από Μαρτίνο έως και το Σχηματάρι.

Κίνηση παρατηρείται επίσης και στις μεγάλες κεντρικές οδους της Αθήνας όπως Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κηφισίας, Σταδίου, Λένορμαν, Φιλελλήνων.

Δείτε ΕΔΩ που παρατηρούνται τα κυριότερα προβλήματα σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 23:00 το βράδυ απαγορεύεται και η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πού εντοπίζονται καθυστερήσεις:

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Λαμίας

Σύμφωνα με το LamiaReport, oυρές χιλιομέτρων σχηματίσθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Oι μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο κομμάτι από τα διόδια της Τραγάνας και κάτω.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οδηγών που ανεβαίνουν Λαμία, η ουρά ξεπερνά τα 35 χιλιόμετρα στα διόδια της Θήβας!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Αύξηση στο ιικό φορτίο των λυμάτων

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο – Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Κεραμεικός: Στα χέρια της ΕΛΑΣ συμμορία νεαρών για ληστείες-επιθέσεις