ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού 24χρονης

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού 24χρονης
Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 24χρονης

Κάμερες κατέγραψαν τον βιαστή με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου την ώρα της επίθεσης στην 24χρονη.

Νέα βίντεο-ντοκουμέντα που καταγράφουν τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο ο οποίος βίασε μια 34χρονη και προηγουμένως αποπειράθηκε να βιάσει μια άλλη γυναίκα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης από την Αλβανία φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προγηθεί τίποτα, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγία Τριάδα στο Παλαιο Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού. Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του άνδρα για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος ήθελε να την οδηγήσει σε ένα απομακρυσμένο οικόπεδο, όμως εκείμη πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια καφετέρια που διανυκτερεύε για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Το δρομολόγιο διαφυγής του βιαστή

Στις 27 Οκτωβρίου 01:00 περνά τα σύνορα στην Κακαβιά. Κατόπιν, 28 Οκτωβρίου εμφανίζεται στον Αυλώνα και στις 29 Οκτωβρίου χάνονται τα ίχνη του, έκλεισε το κινητό του, δεν χρησιμοποιεί social media, κρύβεται σε σπίτι στα Τίρανα κι έχει διαφύγει σε ορεινή περιοχή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην Αλβανία

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι ανέφερε ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις της στο Newsbomb.gr η ηλικιωμένη μητέρα του 45χρονου εμφανώς σοκαρισμένη από όσα έχουν συμβεί αναφέρει ότι δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του.

«Είμαι 70 χρονών και δεν έχω άλλες αντοχές να μιλάω γι’ αυτόν. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση παρά μόνο ότι τον έχω ξεγράψει και δεν θέλω να τον δω ούτε πεθαμένο», ανέφερε η μητέρα του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Σε σχετική ερώτηση για τη συμπεριφορά του γιου της και αν της είχε επιτεθεί, η 70χρονη μητέρα του ανέφερε ότι αυτό δεν είχε συμβεί ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο σε σχέση με αυτό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δύο υποθέσεις βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23 Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

Σχετικές ειδήσεις