ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μάρκου: Ήταν δολοφονική η επίθεση - Σαν να βλέπω ταινία

Γιάννης Μάρκου: Ήταν δολοφονική η επίθεση - Σαν να βλέπω ταινία
Ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου

Ο επιχειρηματίας μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για την άγρια επίθεση που δέχθηκε με 15 μαχαιριές έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη

Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μιλώντας για το σοκαριστικό περιστατικό σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη την Παρασκευή, όπου δέχθηκε 15 μαχαιριές μέσα σε 10 δευτερόλεπτα από τον 26χρονο ο οποίος προφυλακίστηκε.

«Αυτό το πράγμα που έγινε ήταν δολοφονική επίθεση, καθαρά δολοφονική επίθεση…Νιώθω εξουθενωμένος…», ανέφερε αρχικά ο επιχειρηματίας μιλώντας στο MEGA μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Kαι συνέχισε: «Όταν κατάλαβα ότι τα πόδια μου έτρεχαν αίμα, ότι είχα πλημμυρίσει, γιατί δεν το κατάλαβα αμέσως. Έκανα 5-4 δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Έδωσα καθοδήγηση και μάλιστα επειδή ο φίλος είχε ένα φουλάρι και το έβαλε στη γάμπα μου, το έδεσε, το έβγαλα, όσο μπορούσα βέβαια, γιατί είχα χάσει πολύ αίμα και δεν είχα τέτοια δύναμη, κατάφερα να το λύσω και να το δέσω πάνω ψιλά στον γλουτό ώστε να μην φύγει το αίμα προς τα κάτω.»

Όπως λέει ο ίδιος, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την αγριότητα της επίθεσης, παρομοιάζοντάς την με ταινία του αμερικανικού κινηματογράφου:

«Θα ψαχτεί σίγουρα για ποιο λόγο έγινε γιατί δεν δικαιολογείται όλο αυτό που έγινε, δεν δικαιολογείται. Είναι σαν να βλέπω ένα έργο, αμερικάνικο, καλοφτιαγμένο, και να πω: «καλά είναι δυνατόν; Πώς το σκέφτηκαν όλο αυτό; Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε».