ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Προφυλακιστέοι οι 2 από τους έξι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά

Λαμία: Προφυλακιστέοι οι 2 από τους έξι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά
lamiareport.gr

Λαμία: Τι είπαν στο LamiaReport για την τελευταία εξέλιξη, οι συνήγοροι υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης και Αργυρώ Καραφέρη…

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τα δύο από τα έξι μέλη της εγκληματικής ομάδας που συνελήφθησαν μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη νοτιοδυτική Λαμία, την περασμένη Τρίτη (1/11).

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο μεγαλύτερος σε ηλικία Ρομά που είχε συλληφθεί και ο 34χρονος γιος του.

Αντίθετα ελεύθεροι αφέθηκαν με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνισή τους στο ΑΤ του τόπου κατοικίας τους δύο φορές το μήνα, οι τρεις γυναίκες μεταξύ των οποίων η μία ανήλικη και ένας ακόμη 52χρονος.

Ικανοποιημένοι από την τελευταία εξέλιξη δήλωσαν στο LamiaReport οι συνήγοροι υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης και Αργυρώ Καραφέρη.

Δείτε τι δήλωσαν:

Θυμίζουμε, σύμφωνα με το lamiareport, ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι η συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα (συμμορία) και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας ήρθε μετά από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, η οποία με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και άλλων υπηρεσιών της ΔΑ Φθιώτιδας, πραγματοποίησαν έφοδο σε τρία σπίτια προχωρώντας σε κατάσχεση , ναρκωτικών, όπλων, χρηματικού ποσού, αλλά και πέντε οχημάτων (3 ΙΧΕ, 1 ΙΧΦ και 1 δίκυκλο μοτοποδήλατο).

Μάλιστα κατά την έφοδο των αστυνομικών στο ένα από αυτά, σκύλος ράτσας πιτ-μπουλ είχε δαγκώσει στο μηρό των επικεφαλής των ΕΚΑΜ που συμμετείχαν στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Δέκα χρόνια κάθειρξη σε δικηγόρο για ασέλγεια σε ανήλικη

Λαμία: Καρέ καρέ η επίθεση των Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς