ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «EVA»: Γέμισαν οι δρόμοι χαλίκια στην Εύβοια

Κακοκαιρία «EVA»: Γέμισαν οι δρόμοι χαλίκια στην Εύβοια

Κακοκαιρία «EVA»: Προβλήματα σε περιοχές της Εύβοιας. Στην Χαλκίδα, την Ερέτρια, το Βασιλικό και την Κύμη είχε έντονη βροχόπτωση.

Μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησαν οι πρώτες βροχές από την κακοκαιρία «EVA» σε περιοχές του νομού Εύβοιας, που συνοδεύτηκαν και από κεραυνούς και μπουμπουνητά.

Σύμφωνα με το evima, τα φαινόμενα κόπασαν λίγη ώρα αργότερα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν όμως μια δύσκολη ημέρα όλη την Κυριακή για μεγάλα τμήματα της χώρας.

Στην Χαλκίδα, την Ερέτρια, το Βασιλικό και την Κύμη είχε έντονη βροχόπτωση.

Στην Κύμη τα έντονα φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα στους δρόμους καθώς με την παράσυρση των νερών, γέμισαν με χαλίκια.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου εστάλη νέο μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 προς τους κατοίκους της Εύβοιας.

Η πρόβλεψη για την Κυριακή

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:
α) μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο,
β) μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης),
γ) από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τις Σποράδες και
δ) από το μεσημέρι στο Ανατολικό Αιγαίο, από την περιοχή Σάμου-Ικαρίας και νοτιότερα και από νωρίς το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, μέχρι το απόγευμα τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε ακόμα:

Κακοκαιρία «EVA»: Νέο έκτατο δελτίο της ΕΜΥ

Κακοκαιρία «EVA»: Δεν έχει τελειώσει ακόμα με την Αττική - Τι έρχεται

Κακοκαιρία «EVA»: 18.000 κεραυνοί στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο